Аз никога не съм твардяла, че за мен външният вид няма АБСОЛЮТНО никакво значение. Има значение, но просто не е критерият чрез който определям хората какви са. Да, не отричам, че се заглеждам и като тръгвам с някой гледам и външния вид, но не той е на първо място. А и за мен няма грозен човек - всеки си има своито предимства и недостатъци. Хората сме различни и това, което за теб е "красиво" за някой друг може да не е чак толкова красиво и обратното...
Колкото да поддържаността - да, естествено, че не обичам хора без елементарни хигиенни навици и това за мен наистина е несебеуважение. Но гримирането и пудренето не са хигиенни навици - това е просто кипрене и преждевременно състаряване на кожата, защото нали не вярваш, че всички тия мацки с по няколко тона грим вечно ще са им гладки личицата ? Ще дойде момент, в който много зверски ще им се отрази на кожата Аз също се гримирам, но в нормални колечство - лека пудричка, гланцче, молив спирала и дотам. Но имай напредвид, че има момичета, които се харесват естествени и не обичат да се гримират - това съсвсем не ги прави грозни или нехигиенични. А има и момчета, които не обичат много накипрените кифли...

Хора, научете се да цените качествата у човека, защото визията е до време ама класата остава за цял живот !!!