Цитирай Първоначално написано от LadyRoshawka
Първо!! Автора е нещо чалнат... (Нищо Лично )
Второ!! Напълно съгласна с всички мнения на Kostadin_682

Сега по темата: Ами виж "ПИИЧ" първото нещо, което ми направи впечатление е това, че ти каза, че всеки трябва да сложи спирала или гланц или гел или каквото е там преди да тръгне да излиза.Е..аз не си правя труда нито си слагам спирала нито си изправям косата, за да мога след тва да я направя по-яко къдрава. Гелосаните момчета са ми пълни пе*алчета... такиа дет ми се прават на Плейбой или Мистър Фентъзи.Пфф .. не приличате на нищо.Не, че са грозни, просто са смешни. Другото е, че когато едно момиче ходи системно с грим, като я видят без грим или ще й кажат "Колко по-хубава си без грим" или "Колко ужасно изглеждаш без грим" ... това показва, че всичко повече от естественото вече е прекалено или тези които го правят, слагат грим само за да станат поне мааалко по-хубави от колкото са в действителност. И плюс това когато сложиш спирала след два часа започваш да приличаш на ЗОМБИ в пълния буквален смисъл на думата със всичките му разширения и допълнения.
По принцип първото нещо, което виждаш в един човек е външният вид.Но това не означава, че по каквото го посрещаш по това ще го изпращаш.Сеш се?! Казвам го в смисъл такъв, че просто външният вид трябва да се поддържа до толкова до колкото е възможно в границите на нормалното.Нищо повече.Пак ще повторя ВСИЧКО, ПОВЕЧЕ ОТ ЕСТЕСТВЕНОТО Е ИЗЛИШНО!! Сега ако някоя мацка не си харесва външния вид и не може да привлече внимание с чар и красота, нека привлича внимание с грим, токчета и прически. Но проблем!!

Извода ми е, че си объркан леко и, че външния вид не е толкова важен, колкото си мислиш. И не казвай кой се филмира и кой не!! В един РЕАЛЕН свят не съществуват гримове и гел за коса!!БЪДЕТЕ СЕБЕ СИ БЕ ХОРА!!
Евалата ! +1 !
Понеже ми се стори интересна темата и реших да питам
една приятелка какво мисли по въпроса и достигнахме с нея
до консенсус
"По дрехите посрещат, по акъла изпращат "
Има, значение външния вид но не играе особена роля