- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Външен вид..
† bibo честно казано не ми се коментира що за задръстен индивид трябва да си за да напишеш по-голямата част от тея глупости ... Прочетох доста от коментарите, повечето от които си бяха доста смислени....
По темата мога да кажа само, че лично на мен не ми пука толкова много от това как изглежда момичето до мен,щом съм с нея значи тя си го е заслужила, било с красота , било с характер ... Четох коментар , в който някакъв много интелигентен кретен се изказа, че за него е по-важно като отиде някаде с нея всички да се обърнат и да я зяпат, отколкото като са двамата да могат да проведат един смислен разговор ... ще ми се да му задам някое друго въпросче на това момче , но от съображения, че във форума има и по-малки мисля да пропусна тази част. Тааа, да се върнем на темата ... bibo виждам, че обръщаш внимание на хора, които се крият зад лъскавата маска на грима , гела и всякаква подобна козметика .. в това няма нищо лошо , предполагам, че дори и самият ти си един от тях, но позволи ми да ти напомня, че под тея лъскави "маски" зад които сте застанали се крият същите "грозновати" хорица от които си толкова възмутен.И като за финал - всеки един човек е красив, всеки си има своя чар,било то с красива визия или с вътрешната красота на душата си, всеки един от нас е уникален и красив по свой собствен начин.Това важи дори и за хора с изкривени разбирания като теб. †
† \Somebody Needs You Tonight/ †