.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Тема: IMPALA

Супер фен Аватара на galu6a

IMPALA

колко доло горе струва ФДТ на IMPALA

ок мс

4-5лв зависи от къде ще си го купиш. Не ти препоръчвам да си го купуваш, но ти си прецени

ми нз аз бях използавала на майка и съм доволна как ди стои не незнаех на какво цена.ти защо си против?

ot tazi parfumeriq ot kadeto az si go kupuvam e 4,50
    Мy heArt тупа-р-лупа fOr yOu(!)(!)(!)

Цитирай Първоначално написано от galu6a
    ми нз аз бях използавала на майка и съм доволна как ди стои не незнаех на какво цена.ти защо си против?
    Ами и на мен ми харесваше как стои. На който и да кажех, че използвам този фдт и ми казваха, че не трябва, но на мен нали си ми харесва и около 2 г. си го ползвах. След това реших да го сменя и фдт-а който използвам сега изглежда много по-добре. Лицето ми се изчисти без да полагам много грижи. Но както вече казах ти си решаваш дали ще си го купиш

а сега нкой ФДТ използваш ако не тайна

Ами ползвах на Орифлейм и Макс фактор, а наскоро си купих и на Евелин

Град
    София
    Да хубаво стои но се отразява зле на кожата виждам че не само но моята...
    Препоръчаите ми и на мен нещичко може и по скъпо да е!

На Манхатън Антибактериалния е супер ! Стои много естествено и е страхотен като цяло ...

Пудра rLzZ.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Аз имах ФДТ на Импала и си го бях взела за 2.30 лв. Хубавичък е,но вече предпочитам пудрата пред ФДТ-на (не,че си слагам редовно де ... само по време на ПМЦ)
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Абе и аз преди ползвах на Импала,ама стои малко мазно и лъщи И колкото и да си сложиш все си личеше,доста неща не ми харесваха в него.
    Аз сега ползвам на Eveline cosmetics и съм много доволна.Нанася се много лесно,идеално покривен е и не си личи толкова.Също така не омазнява лицето.Струва около 5 лв,аз лично много го харесвам
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Голям фен
    i az polzvah na impala no ne6to sqka6 e po 'tejak" i ne stoi estestveno.Sega polzvam na MAYBELLINE AFFINITONE super e i ne e skup 15 lv e no ti si precenq6 trqbva da smeni6 dosta za da uceli6 pravilniq za tvoqta koja
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Струва около 5 лева,хубав е по отношение на покривност и т.н. ,но пък за сметка на това качеството хич го няма.
    Суетата.Моят любим грях.

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Аз си го взимам на цена 4 и нещо 5 лева и съм страшно доволна!Седи много естествено!

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Пудра rLzZ.
    mhmm Л'Ореал True Match Minerals 26,90 страхотна покривност,не запушва порите,все пак е минерална и издържа под вода 90 минути

Ама все като видя някоя темаа "Импала" "Голдън Роуз" и подобни просто..как може да ги използвате тези боклуци ?!

Град
    Абе момичета я не говорете глупости
    Фон дьо тените на Импала НЕ лъщят на НОРМАЛНА кожа,а САМО и ЕДИНСТВЕНО на МАЗНА кожа ... А изкуствено стои само като се сложи половин тон ФДТ на лицето ...

А на авторката й препоръчвам ако няма нещо по цитето си,което иска да скрие да използва пудра,а не ФДТ.Пудрата е "по-лека" и не изтормозява толкова много кожата,порите се запушват по-малко,а и ако не си вземеш подходящ ФДТ рискуваш кожата ти да започне да се омазнява адски бързо

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Абе момичета я не говорете глупости
    Фон дьо тените на Импала НЕ лъщят на НОРМАЛНА кожа,а САМО и ЕДИНСТВЕНО на МАЗНА кожа ... А изкуствено стои само като се сложи половин тон ФДТ на лицето ...
    Моята кожа е адски суха,никой път не слагам по половин тон ФДТ и въпреки това лъщи!Не само на моето лице,забелязвала съм го на адски много хора това,иначе нямаше да го кажа.
    Това си е мое мнение
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

ми начи аз ползвам и още ползвам пудра на Flor Mar обаче сякаш не ми стои хубави незнам стои по-добре като сложа първо ФДТ и после малко пудра така еизглеждам най-добре
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Град
    Цитирай Първоначално написано от galu6a
    ми начи аз ползвам и още ползвам пудра на Flor Mar обаче сякаш не ми стои хубави незнам стои по-добре като сложа първо ФДТ и после малко пудра така еизглеждам най-добре
    Е как искаш да не стои зле като направо слагаш пудрата ... Без никаква "обработка" преди това
    Другия път си намажи лицето с крем и преди да е попил напълно си сложи пудра Така се получава нещо като ефекта с фдт с единствената разлика,че порите не се запушват толкова (т.е. запушват се,но с крема за лице,който след това попива в кожата напълно),а и пудрата издържа доста повече

мхм мерси ще пробвам и така
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Аз ги менкам, сега съм с Импала, но ми е много покривен.
    Иначе е хубав.

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Струва около 3лв....но...Не ти го препоръчвам!Запушва порите....и стои като маска.... Иначе ако искаш да прикриваш нещо...става..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си