.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: IMPALA

Моят съвет е да не си мажеш лицето с боклуци, защото ще съжаляваш. Точно тоя фдт е егати турския боклук, по- добре дай 20 лева вместо 4 и си купи нещо хубаво, защото това все пак си го слагаш на кожата на лицето, не е като червилото например. Наистина ако имаш хубава кожа по-добре не се мажи с нищо,но все пак това си решаваш ти. Пак ти повтарям от личен опит, на пазара има много по-добри, избери си някой от тях, за да не ревеш после като мен.

Абе препоръчвам ви ESSENCE soft touch mousse !
    Страшноо много ми харесва.. Покрива перфекно .. и кожата на лицето ми ставаа сууперр мека .. За мен това е най-добрия фон дю тен който някога съм ползвала
    I just called to say I lovee yah !

аз го ползвам на всякаде са различни цените му на мене ми казват че ми стояло добре на кожата пък нз за качестовото
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Повече от фен Аватара на mar7inaaa

:]

Ем аз лично ползвах на импала , после позлзвах един на Голден Роyс ,а сега пак съм с ИМПАЛАТА .. ем ддзн сиг седи неестествено am се ФДТ ;Д

По-добре изобщо не ползвай фдт. Откакто не използвам кожата ми е станала по-мека, без пъпчици, даже тена се изравни (заради това слагах фдт основно).. Просто не си струва да си съсипваш лицето.

Иначе - аз най-добрия фдт, който съм използвала беше на Макс Фактор.
    Stay up all night with the stars *

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    аз си го взимам за 4лв ама сега мисля да го сменя и да си взема друг

Супер фен Аватара на galu6a
    момичета темата е стара
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си