- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя? :(
много е трудно, всичко ти напомня за нея... на мен една плюшена играчка, възглавницата и, като искам да спя в най-добрия случай я сънувам, иначе изобщо не могад а мигна - виждам само нея. а най-лошото от всичко е че започваш да си въобразяваш неща, защо го е казала, как не те обича, как си има друг, как може да не ти пише, как може да е толкова безчувствена...Първоначално написано от neverended
но мисля че и тя мисли, едва ли има човек който да не му стане тъжно ако сложи край на една дълга връзка изпълнена с приятни емоции, незабравими моменти, не може да забрави за 2 дни човека на когото всяка нощ е казвала че го обича повече от всичко! твърде силно вярвам че ти го е казала (както и на мен) без да осъзнава какво би изгубила, надявам се като те загуби дори и за 5-6 дена да осъзнае какво значиш за нея. сигурно няма да ти се обади първа, но и ти не бързай...
сигурен съм че си и прочел поне 5 пъти досега смс-ите които ти е пращала и ти е много тъжно, и аз така правя и не мога да разбера как изведнъж отношението и се промени - от "обичкам те много, искам да си до мен завинаги" до "вече не ме интересува дали ще се виждаме или не, не усещам същото"...
няма как да ти помогна, но има и други като теб ако това те успокоява!