- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- липсва ли ви? :?
Здравейте, съфорумници!Не съм сигурна и реших да се посъветвам с вас
мисля че полудявам от агония по старото даскало ( сега съм 8 клас... )
звучи хипер тъпо и така нататък, убедена съм че половината си мислят " тая е някаква супер разлигавена
" ама просто ми липсва всичко ,въпреки че с фрс си се виждаме често...
ии непрекъснато мисля за тогава, всъщност досега не съм се привързвала към нищо толкова, освен към семейството
сега в новото даскало намерих невероятно яки хора, супер забавно ни е, ноо е хипер по различно, сички сме супер компания и пак се чуствам самотна...
ест че още не се познаваме и т.н. но тогава ( понеже се преместих 6 клас ) веднага сичко си стана велико и савсем бившето даскало не ми е липсвало повече от седмица
сички ся ми викат : оо новото даскало ее велико, а аз само си викам: да, яко е...
не ме разбирайте погрешно даскалото и класа са яки но не мога колкото и приятели да имам да се почуствам отново така... даже не знам защо ви занимавам, съжелявам сиг са страшни глупости за вас ама реших че е по-добре да споделя на някой отколкото само да си го мисля и да полудявам
мерси на сички които са го прочели ( сиг ще сте супер малко
) та за да е все пак тема: на вас липсва(ло) ли ви (е) старото училище?
Ми аз до осми клас смених 3 училища в два различни града, не ми липсваше нищо, защото тези, които ми бяха на сърце влязоха с мен в същото училище в други паралелки просто
Сега ми липсва мн стария клас, защото тука съм с ебааати лумпените. Те май няма да ми липсват нататък![]()
В гимназията след година- две ще се сплотите много яко, ще видиш )
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Ще свикнеш. Аз например съм 10-ти клас,но все още ми е тъжно за стария клас. При всеки е различно.
Липсват ми много училищните години и даскалото !
Никога не съм се тръшкал за старо даскало и стар клас. В гимназията ми беше много по-добре отколкото в основното училище. В университета ми е много по-добре отколкото в гимназията.
Индийд.Първоначално написано от s3xy
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
и аз никога не съм предполагала че ще ми липсват ама ние бяхме 100 човека ( частно даскало ) ии даже нямахме класове, секи ден бяхме с различни хора в група и за една седмица се засичахме всички със всички, сяко междучасие прекарвахме заедно и невероятно мн се сплотихме ( мн тъпо звучи ама си станахме като семейство ) ест не минахме без мизерия, простотия и сякакви невероятни простотииама просто невероятно мн ми липсва всичко до последната псувня
и учители и випуск... сори че ви занимавам ама просто умирам да споделя на някой защото вече не издържам само да си го мисля
и ок, ние хубаво класа ще се сплотим, ама има точно двама човека от цялото даскало ( от бившия ми випуск ест
) с които не се чуствам сама даже и да съм в група от 3947457 човека
това което е мн инт на сички нас въобще не ни вълнува и става кофти щото единствено можем да се лигавим с класа и никой не ни взема на сериозно защото даже няма за какво да си говорим
както казва един фр : сякаш сме от различни светове
още веднъж се извинявам на всички които занимавам с проблемите си
![]()
о аз смених 7 училища и ми липсва всяко едно от тях, смисъл като едно общо цяло![]()
![]()
А относно теб, спокойно, след време 'полудяването' ти ще е отминало и ще се привържеш до болка и към сегашното си училище..
Ужасен ми беше класа до 7ми клас! В новото ми даскало хората са супер... А и в гимназията сме, някак си, по-осъзнати и намираме приятели, не ''другарчета'', ю ноу..
mindscan
Първоначално написано от PainMonopoly
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
м когато се преместих в гимназия и на мен ми липсваше старото даскало,старите учители и съученици и всичко..ама се свиква и сега дори не искам да съм в старото ми училище, защото новият ми клас ми допада повече, пък и пораснахме и се разбираме по-добре, отколкото със бившите ми съученици.![]()
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Пфф...нямам търпение да се изнеса от сегашното ми даскалоВ бившия ми клас беше супер,а сега не ненамирам такива,с които да имаме обща приказка,чувствам се някак си не на място и е доста тъпо,когато искаш да говориш с някого за еди ква си тема,а той да седи срещу тебе и да се чуди за кво му говора
![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Ами и аз нямах търпение да се махна от даскалото след това от гимназията и сега като съм на майната си и като се виждам с 1-2 човека(за 2-3 месеца) от бившите ми класвоте ми е супер тъжно.
Не ми липсва....
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
не бих казал.нито класа ми липсва,нито даскалите
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Бившия ми клас беше гаден.Въпреки че има няколко човека, с който все още поддържам контакт, не ми липсва. Липсват ми учителите ии самата атмосвера ама сега май ми е по-добре![]()
10ти клас съм и най-добрите ми приятели са ми от стария клас и се скиваме през ден....и в новия клас иам много добри приятели, де.. мисълта ми е, че не е нужно да се скъсват връзките със старата компания
![]()
Липсат ми последние 3 години от училище... Особено 10-ти клас...![]()
Дам,дам..в гимназията наистина се изграждат стабилни връзки с приятели.Първоначално написано от hardball
Особено 11ти и 12ти клас,когато е минало времето на завистта и интригите.Аз още си имам няколко човека от онова време,с които се виждаме периодично.
Най-лесно е да се сприятелиш с другарчето по чин,така няма да си никога самотна.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Аз сега съм първа година в гимназията.
И да ти кажа ли, много по-добре ми е, отколкото в старото даскало.
Както си имам супер яките хора в класа, така и интриганти, но не ми пречи, при положение, че просто учим заедно. А с тези, които искам, си излизам и извън училище.
С времето ще се сближите повече. Ще се опознаете повече и ще ти е по-яко.
Чат-пат ми липсват, но сега имам повече приятелите отколкото преди.![]()
В началото на миналата година,когато за първи път бях в различно училище от началното,просто един вид като влизах в даскалото сутрин и ми се насълзяваха очите....Толкова ми липсваше старото,хората в него и дори някой учители.Не бях свикнала да ходя на училище с градски транспорт,всеки в гласа да е от различен квартал...
С времето обаче свикнах...Е,в старото даскало имаше незаменими хора с които все още излизам всеки ден,но поне се радвам че и сега класа ми е много готин.
e az planuvah da se samoubiq sled kato se naloji da napusna u4ili6teto v koeto sum u4ila 10 godini (v staroto mi u4ili6te bqh nqkolko godini predu4ili6tna) no s vremeto se svikva ostavat samo dobrite spomeni i nqkoi dobri priqtelstva :]
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
НЕм.Преди няколко дена срещнах едно момче от стария клас,променил се е ...След това една бифша съученичка,която много мразех...После по скайп ми се правеше на много отворена.Хич не ми липсват тея...нещастници.