.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49

Тема: КРай

неспирай

хейтвам си, ти как си?

щом ти доставя удоволствие спох не спираи!
    IskaM v IbizZza

Не знам за обществото ,но аз лично не смятам ,това което ние наричаме религия и това което тя провъзгласява за " правилно " и " неправилно " за нещо ,по което човек трябва да се води.Не знам много за библията ,но знам ,че според християнството ,това което ти правиш е грях и все пак това си противоречи с толкова други неща написани в нея.Религиите са използвани като средство за налагане на контрол върху народа ,а човек е свободен сам да кове съдбата си ! Замислете се ,ако еди коя си религия учи на това и това и ние се съобразяваме с нея ,то тогава ние сме просто поредните пешки.И все пак не знам каква е религията ти ,но надали мастурбацията би била най - голямата ти грижа ,ако спазваше неписаните и писаните правила принадлежащи и.

ИНАЧЕ КАЗАНО ,ПРАВИ КАКВОТО ТИ Е НА ДУШАТА !

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от A_Loving_Girl

Престанете бе...не ви ли писна да сте расисти.....ей за това наща държава я показват кат тоалетна....ебаси отпадъка дет сте.....
    Много правилно изречение.Нямам какво да добавя. . :С Жалко е просто :С

Град
    Велико Търново
    всички са хора,независимо дали са турци,цигани,българи или незнам си там какви.Пък и момичето каза,че вярва в бога на тази религия,а не че строго я проповядва.Всеки има правото да вярва в когото си иска.И къде потънахте всички дълбоОооко в историята...
    по темата:избора си е лично твой.
    Руса кукличка

Град
    Благоевград
    Аз съм религиозна и за мен Бог е всичко! Знам, че и аз много пъти съм съгрешила, но важното е, че се опитвам винаги да се поправя. Но за какви грехове говорим тук в тази тема.. !? .."Грешно ли е?". Естествено, че според библията е грешно. Но грешно е и когато пожелаеш на някой зло, или когато обидиш някой, дори когато предадеш най-добрата си приятелка заради момче.. Дам.. трагично е като си помисля колко сме грешни ние хората. С право Господ би се разкаял, че ни е създал. И нима после твърдим, че Бог е несправедлив към нас.. та какво очакваме ние! Да не говорим, че днешните дечица на по 12/13 се чудят пред кой да си "разтворят краката". Просто искам да кажа, че по грешни няма и как да станем.. Ние хората сме допуснали най-големите си грехове и продължаваме да грешим!

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Остави религията. Хубаво ли ти е? -->да. Някой щур ходжа, преследващ и кастриращ грешници преследва ли те? ---> не. Ем защо да спираш?
    Остави се на удоволствието...
    +111

Голям фен
    Град
    stz/Varna

Re: Да спра ли?

Цитирай Първоначално написано от mili4ko
    момиче съм и мастурбирам почти всеки ден.(Става въпрос за клиторна мастурбация ,нищо др)но работата е там,че в религията ми това е грях.Да спра ли,заради това?макар,че мн ми харесва и удоволствието води до 7-мото небе какво да правя според вас?
    БТВ девствена съм. на 15 съм
    Щом ти прай кеф, к'во те ебе...

И на един приятел, съквартиранта му е резак и не им е позволено свинското, ама ония ден заръфа паржолите
    ~ EviL DeViL ~

hottie
    Guest
    Като не умеете да обсъждате ЗАДАДЕНАТА тема и не се научите да сте по-толерантни няма да ви допускам мненията тук. Момичето пита нещо конкретно, а не дали мразите турците и циганите !

модерирано от мен, заради СПАМ и проява на РАСИЗЪМ !

...

mi ako ti haresva nedei da spirash...no po dobre dai s nqkoe momche ako smqtash che si gotova

hottie
    Guest
    И все пак искам да отговоря на авторката :

Помисли си, кое искаш повече и кое е по-ценно за теб. Ако след мастурбирането ще се чуестваш гузна и не на място тогава недей. Вече зависи до каква степен наистина си религиозна и това го решаваш само ти.

Не вярвам някъде да е написано Клиторната мастурбация е грях И щом не пише точно това - давай продължавай си

Скайп - dark_elf2

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от ToniStoraro
    Не вярвам някъде да е написано Клиторната мастурбация е грях И щом не пише точно това - давай продължавай си
    подкрепям с 2 ръце

Град
    varna
    оффф пълни глупости....религия като ти харесва прави го да не ти пука....то ако всеки втори чете написаното за съответната религия то по-добре всички да измрем...не прави това, забранено е онова, че тя пустата религия ни отнема всички удоволствия...спокс свички сме грешници

Re: Да спра ли?

Цитирай Първоначално написано от mili4ko
    момиче съм и мастурбирам почти всеки ден.(Става въпрос за клиторна мастурбация ,нищо др)но работата е там,че в религията ми това е грях.Да спра ли,заради това?макар,че мн ми харесва и удоволствието води до 7-мото небе какво да правя според вас?
    БТВ девствена съм. на 15 съм
    be nqma ni6to lo6o v tova da mastorbira6 kato ti e kef go pravi
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

nameri si priqtel po hubavo e ne se opravqi sama

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Пак повтарям - сутрин вечер онанизъм, здрав и бодър организъм!!!
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Пф глупости...щом ти харесва недей да спираш...дори и ако религията ти го забранява
    п.с. - според мен е тъпо тва

There's nothing left to lose
    There's nothing left to prove
    Surrender your love
    It's all you can do, yeah

Ах греха не трябва да го приемаме като лошо нещо,защото все пак благодарение на него си доставяме удоволствие и откриваме много тайни плодове на земята.... Един път живееш живей така както ти харесва прави това кеото ти харесва! Защото ти така или иначе ще умреш въпросът е дали ще си живяла така аккто си искала религията не трябва да те спира да задоволиш нуждите си които имаш!

Ако спазваме религията ти трябва да носиш слипове

Еми щом вече си почнала значи си грешница! за какво да спираш като вече си го направила и ти е харесало.Религията не може да ти попрече да се задоволяваш сама,защото ако спреш и почнеш да искаш да се ебеш ще стане мо лошо.Момче ще трябва да те оправя тогава и пак ще си съгрешила.

Еми щом вече си почнала значи си грешница! за какво да спираш като вече си го направила и ти е харесало.Религията не може да ти попрече да се задоволяваш сама,защото ако спреш и почнеш да искаш да се ебеш ще стане мо лошо.Момче ще трябва да те оправя тогава и пак ще си съгрешила.

Град
    Хасково
    За всяка една религия секса и самозадоволяването са грехове.. Но все пак живееш само веднъж и според мен трябва да опиташ от всичко, не мога да разбера хората, който се пазят за брака.. Защото ще мине време и ще се изебат с някой друг като станат на 40... Наживей се и тогава прави квото ще правиш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си