неспирай![]()
хейтвам си, ти как си?
Не знам за обществото ,но аз лично не смятам ,това което ние наричаме религия и това което тя провъзгласява за " правилно " и " неправилно " за нещо ,по което човек трябва да се води.Не знам много за библията ,но знам ,че според християнството ,това което ти правиш е грях и все пак това си противоречи с толкова други неща написани в нея.Религиите са използвани като средство за налагане на контрол върху народа ,а човек е свободен сам да кове съдбата си ! Замислете се ,ако еди коя си религия учи на това и това и ние се съобразяваме с нея ,то тогава ние сме просто поредните пешки.И все пак не знам каква е религията ти ,но надали мастурбацията би била най - голямата ти грижа ,ако спазваше неписаните и писаните правила принадлежащи и.
ИНАЧЕ КАЗАНО ,ПРАВИ КАКВОТО ТИ Е НА ДУШАТА !
Много правилно изречение.Нямам какво да добавя. . :С Жалко е просто :СПървоначално написано от A_Loving_Girl
всички са хора,независимо дали са турци,цигани,българи или незнам си там какви.Пък и момичето каза,че вярва в бога на тази религия,а не че строго я проповядва.Всеки има правото да вярва в когото си иска.И къде потънахте всички дълбоОооко в историята...
по темата:избора си е лично твой.
Руса кукличка
Аз съм религиозна и за мен Бог е всичко! Знам, че и аз много пъти съм съгрешила, но важното е, че се опитвам винаги да се поправя. Но за какви грехове говорим тук в тази тема.. !? .."Грешно ли е?". Естествено, че според библията е грешно. Но грешно е и когато пожелаеш на някой зло, или когато обидиш някой, дори когато предадеш най-добрата си приятелка заради момче.. Дам.. трагично е като си помисля колко сме грешни ние хората. С право Господ би се разкаял, че ни е създал. И нима после твърдим, че Бог е несправедлив към нас.. та какво очакваме ние! Да не говорим, че днешните дечица на по 12/13 се чудят пред кой да си "разтворят краката". Просто искам да кажа, че по грешни няма и как да станем.. Ние хората сме допуснали най-големите си грехове и продължаваме да грешим!
Щом ти прай кеф, к'во те ебе...Първоначално написано от mili4ko
И на един приятел, съквартиранта му е резак и не им е позволено свинското, ама ония ден заръфа паржолите![]()
![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Като не умеете да обсъждате ЗАДАДЕНАТА тема и не се научите да сте по-толерантни няма да ви допускам мненията тук. Момичето пита нещо конкретно, а не дали мразите турците и циганите !
модерирано от мен, заради СПАМ и проява на РАСИЗЪМ !
mi ako ti haresva nedei da spirash...no po dobre dai s nqkoe momche ako smqtash che si gotova![]()
![]()
![]()
И все пак искам да отговоря на авторката :
Помисли си, кое искаш повече и кое е по-ценно за теб. Ако след мастурбирането ще се чуестваш гузна и не на място тогава недей. Вече зависи до каква степен наистина си религиозна и това го решаваш само ти.
Първоначално написано от ToniStoraro
![]()
![]()
![]()
подкрепям с 2 ръце
оффф пълни глупости....религия![]()
![]()
като ти харесва прави го да не ти пука....то ако всеки втори чете написаното за съответната религия то по-добре всички да измрем...не прави това, забранено е онова, че тя пустата религия ни отнема всички удоволствия...спокс свички сме грешници
![]()
![]()
![]()
be nqma ni6to lo6o v tova da mastorbira6 kato ti e kef go praviПървоначално написано от mili4ko
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
nameri si priqtel po hubavo e ne se opravqi sama
Пак повтарям - сутрин вечер онанизъм, здрав и бодър организъм!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Пф глупости...щом ти харесва недей да спираш...дори и ако религията ти го забранява
п.с. - според мен е тъпо тва![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
Ах греха не трябва да го приемаме като лошо нещо,защото все пак благодарение на него си доставяме удоволствие и откриваме много тайни плодове на земята.... Един път живееш живей така както ти харесва прави това кеото ти харесва! Защото ти така или иначе ще умреш въпросът е дали ще си живяла така аккто си искаларелигията не трябва да те спира да задоволиш нуждите си които имаш!
Ако спазваме религията ти трябва да носиш слипове![]()
Еми щом вече си почнала значи си грешница!за какво да спираш като вече си го направила и ти е харесало.Религията не може да ти попрече да се задоволяваш сама,защото ако спреш и почнеш да искаш да се ебеш ще стане мо лошо.Момче ще трябва да те оправя тогава и пак ще си съгрешила.
Еми щом вече си почнала значи си грешница!за какво да спираш като вече си го направила и ти е харесало.Религията не може да ти попрече да се задоволяваш сама,защото ако спреш и почнеш да искаш да се ебеш ще стане мо лошо.Момче ще трябва да те оправя тогава и пак ще си съгрешила.