- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво ще стане, ако не си платя сметката в Мтел?
Skypi tineidjyri ot skoro sym registriran v teenproble napravih go za6toto imam proble i i skam mnenie za nego zna4i bqh v edin priqtel s moita kompaniq i estestveno piinahme nqkoi mi vzel tela i me nabutal s 50 lv smetka otgore sega smetkata mi e 90 lv na6te ne mi davat pari da q platq a i az nqmam kakvo moje da stane ako ne q platq v po-dylyg srok da re4em 1-2 meseca??? Ako nqkoi e imal sy6tiq problem da pi6e pls pls!!!
т.1 и т.7 от Правилата на форума
krem4et0
Нямала съм такъв проблем, но ти спират изходящите обаждания и ти пращат писмо по пощата, в което те уведомяват, че ако не покриеш задълженията си, започва съдебно производство. Приятелка пати така....
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
На мен ми блокираха картата и gsm-а ми не можеше да се включи. Излизаше ми син екран и толкоз.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Дали пък няма да ти спрат телефона??
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Евреите ще дойдат и ще те отведат в израел!!!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Ако не си платиш сметката,таксата тече и течеее...... и така ще се натрупа още повече сметка и като не я платиш започва съдебното пройзвотство.Тъй че плащай я и недей да хитруваш![]()
![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Първоначално написано от InitialD
![]()
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
ко си се хванал с тея евреи?! палестинец скапанПървоначално написано от InitialD
Raise your fist!
Спират всичко и изходящи и входящи. Преди беше тва дето да ти спират изходящите, сега спират всичко копеленцата![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy