.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Какво ще стане, ако не си платя сметката в Мтел?

Skypi tineidjyri ot skoro sym registriran v teenproble napravih go za6toto imam proble i i skam mnenie za nego zna4i bqh v edin priqtel s moita kompaniq i estestveno piinahme nqkoi mi vzel tela i me nabutal s 50 lv smetka otgore sega smetkata mi e 90 lv na6te ne mi davat pari da q platq a i az nqmam kakvo moje da stane ako ne q platq v po-dylyg srok da re4em 1-2 meseca??? Ako nqkoi e imal sy6tiq problem da pi6e pls pls!!!

т.1 и т.7 от Правилата на форума
    krem4et0

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Нямала съм такъв проблем, но ти спират изходящите обаждания и ти пращат писмо по пощата, в което те уведомяват, че ако не покриеш задълженията си, започва съдебно производство. Приятелка пати така....

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

На мен ми блокираха картата и gsm-а ми не можеше да се включи. Излизаше ми син екран и толкоз.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Дали пък няма да ти спрат телефона ??
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Евреите ще дойдат и ще те отведат в израел!!!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Супер фен
    Град
    Своге
    Ако не си платиш сметката,таксата тече и течеее...... и така ще се натрупа още повече сметка и като не я платиш започва съдебното пройзвотство.Тъй че плащай я и недей да хитруваш
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Цитирай Първоначално написано от InitialD
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    L.A. \ Moscow
    Цитирай Първоначално написано от InitialD
    ко си се хванал с тея евреи?! палестинец скапан
    Raise your fist!

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Спират всичко и изходящи и входящи. Преди беше тва дето да ти спират изходящите, сега спират всичко копеленцата
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си