- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Призоваване на духове
Здравейте,
С приятели искаме да призовем някое духче, но нещо не ни се получава...знаете ли някое ритуалче...става въпрос за такива забавни духчета дето да претсказват бъдещето а не сериозни неща като мъртавци. Ако разкажете някоя историйка която сте преживели по тая тема ще ми е приятно да я чуя
т.1 от правилата на форума
хоти
![]()
![]()
![]()
Няма такова нещо като духове ,вещици , хора които не лъжат и така нататък.
п.с На колко си?![]()
ACϟDC
Pomnq kak vikahme duhove kato malki, ama kak tochno ne moga da ti kaja. Vikashe se Dama Pika i tem podobni, na tymno, s ogledalo, neshto takova. Ama da vqrvate naistina na takiva duhove e absurdno.
Като малка вярвах в Дама ПикаПървоначално написано от FlashMX
![]()
![]()
Като бях на лагер някакви деца бяха решили да я призовават, а именно като намажат огледалото с паста за зъби - рисувал се пентаграм с кръв, ама решили с паста. Казали "Дама Пика появи се" 3 пъти и никой не се появил. Така се отървах от моя страх. ( тогава съм била на 8)
"забавни духчета дето да претсказват бъдещето''
шегуваш се, нали ?!![]()
![]()
![]()
btw: за това си има гадателки или там както им викат![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Лелейй най-мн на 8-9 год да си
смях смях![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
<3 أحبك الشمس
Ми ние във трети клас викахме Дама Пика и Bloody Mary![]()
Първоначално написано от merediana
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Ми заставате в кръг, хващате се за ръце, затваряте очи и викате духа, който сте си избрали (шоколадчо, розичко, дама пика....) За шоколадко знам че трябва да му оставиш шоладови бисквити пред огледалото, ако не ги хареса те взима в огледалото със себе сиА розичко скрива червена роза околу мястото, на което е призован и който я намери ще е щастлив цял живот. Викала съм ги като малка но нищо не стана
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Пи4 ако искаш да призоваваш духове ... набии си един як шамар ...ако не помогне метни се през прозореца...тогава може и да видиш
Не ти трябва с това шега небива.И каде си чула духче ама не мартавци.Има ти нещо в главата май,пак ти повтарям не се захващай с духове.Първоначално написано от 12345678
Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
-------------------------------------------------------
който желае да пише на
Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team
Случайно да сме съфоромци от M.gateПървоначално написано от merediana
Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
-------------------------------------------------------
който желае да пише на
Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team
tova sa prekaleno seriozni ne6ta...duhovete su6testvuvat no trqbva da se prizovavat ot hora koito si razbirat ot rabotata ne ot de4ica koito iskat da se zabavlqvat
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Кикито рлз![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Виждал съм на живо подобен "ритуал" (една роднина има плашещи специални способности), и ще се разтреперате от страх ако опитате.![]()
А с само цел любопитство и идеята за забава никога нищо подобно не може да направите.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Първоначално написано от Nam3less3
Разкажи,звучи интересно![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Примерно ако си доближи ръката до твоята, чувсташ странна, направо плашеща топлина и енергия, направо се разтреперях. Мисля, че има неоткрито научно обяснение, но именно защото засега няма, му викам свръхестествено.Първоначално написано от zvezdichkaaa
А отностно духовете, не знам дали е правила нещо, но в стаята се усети приятният аромат на любимия парфюм на наскоро един починал познат, и не мисля че беше самозаблуждение, нито че тя си е купила подобен парфюм и е напръскала с него, че после да лъже че призовавала духове![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Филми с нинджи![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Занимаваш се с глупости! Другите го казаха, няма смисъл да го повтарям! Да не си гледала скоро някой филм с вещици?![]()
Усещам някво вдъхновение, най-вероятно от филм![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Искаш духове...Гледай "Ловци на духове" примерно
![]()
Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...
I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...
Мъж съм бе...тъп народТова,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...
kakvo?Първоначално написано от neocide
kato malka s edni priqteli 6tqxme da vikame dama pikabqxme 3-4 f i edno mom4e..nie stoqxme i treperixme(momi4etata) ,a mom4eto se zaliva6e ot smqx..abe ob6to vzeto ni6to ne stana
lape6ki raboti ;]
Cruel Intentions