- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Призоваване на духове
знаеш ли кво можеш да си навлечеш така , въобще ?!
НИЩО??
Raise your fist!
Някои хора имат по-слаба психика и такива неща не им се отразяват добре..![]()
Няма духове според мен. А и да има - едва ли се призовават толкова лесно от хора, неспециалисти по въпроса. И в двата случая - губиш си времето.
"Совите не са това, което са.."
Мило заблудено детенце...не се занимавай с глупости. Изобщо няма да ти се отрази добре...не съществуват неща като смешни духчета и тем подобни. Дори и да успееш да призовеш нещо не се знае какво е,и не е сигурно,че е дошъл този който искаш. Всички виждате разни ненормалници по улиците, защо мислите,че са такива- щот са правели подобни глупости![]()
Като за начало трябва да имате бобена чорба. После трябва да си намажете лицата с кал. След тва ядеш боба ( в боба трябва да сте сложили аспирин) после си измивате лицата с бензин. Докато си измивате лицата трябва бързо да повтаряте "Ямиготури" след като свършите ритуала ако не е дошло духчето Каспар здраве да е
като по-малки, лятото, с приятелки от моя блок викахме духовете от картите...аве нз как ставаше, ма като задавахме някакъв въпрос (на който трябва да може да се отговори с да или не) и виаги духа познаваше...имам в предвид примерно "аз надя ли се казвам" (не се казвам така) и се падаше отговор не...или пък на 10год. ли съм (да речем че наистина съм на толкова) и се падаше отговор да и наитина никога картата не е грешала...струва ми се абсурдно наистина да е бил дух или подобно, ма...
та номера става така: взимате тесте карти. взимате една карта (да речем асо) и я слагате на земята. после оставяте и останали карти от тестето на земята (не върху картата, която викате), с лицето на картите на долу...след това питате "асо едикво си (пика, купа и тн.) тук ли си" и обръщата най-горната карта от тестето...ако картата е червена значи отговора е да и после вече си питате какво искате...ако картата е черна значи отговора е не и тогава викате нова карта
червенакарта=Да , а черна карта=Не
Я не се ебавайте с духовете, че знае ли човек.
и кфо ще стане ... дама пика ще се появи, ще пръдне и ще и текне кръв от очите и всички ще умрат с изражение на лицето като от the ring... то може и да има духове , призраци, и други аномалии, но дама пика... банално!Първоначално написано от neocide
пък и както казаха по горе, не е лесно да се призове истински дух (ако е възможно) така че...
Raise your fist!
Е радвам се че има няко от там ойто пише тук,начинаещ ли си като мен или напред с материяла.И ако може да си пишем на лични,и да те помоля за услуга да не споменаваш тук адреса на М.гате и ника си там че от гугъл много лесно ще го набарат и не се знае на кой ще му скимне да се захваща и да пати.Благодя предварително.Първоначално написано от BallFace
Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
-------------------------------------------------------
който желае да пише на
Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team
6 +Първоначално написано от AutumnTears
Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
който желае да пише на
Не ти трябва да знаеш.Първоначално написано от Spider4eto
ПП.Nam3less3 не знам м или ж си,но изпадаш в потробности.Така мисля де.![]()
който желае да пише на
BallFace Ok,az shte ti pisha sega na skype.
който желае да пише на
gluposti sa spored men,no vseki si ima mnenie
94 % от българското население не може да смята.Ако ти си от тези 8,които могат,сложи това в профила си.
призови алахПървоначално написано от dreme_mi_kopelle
Raise your fist!
Първоначално написано от SWASTICA
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
До автора на темата-ти на колко години сиаз виках такива духчета кат бях на 8-9
![]()
Мисля,че духове и такива работи не съществуват и са пълни глупости.Само искам да кажа на dreme_mi_kopelle дето беше казал да не се споменава сайта,то и така супер лесно се намира
заиграх се да го намеря,защото ми стана интересно наистина ли има такъв сайт-ем намерих го за по-малко то минута
Но както казах и преди,това са пълни глупости според мен
peace
![]()
ахахахахаха, дете, не се излагай.Първоначално написано от BallFace
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Дай линк на ЛС да видя какво се намерил/а.Първоначално написано от NeverBackdown
който желае да пише на