.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 99
    Град
    L.A. \ Moscow
    знаеш ли кво можеш да си навлечеш така , въобще ?!

НИЩО??
    Raise your fist!

Някои хора имат по-слаба психика и такива неща не им се отразяват добре..

Няма духове според мен. А и да има - едва ли се призовават толкова лесно от хора, неспециалисти по въпроса. И в двата случая - губиш си времето.
    "Совите не са това, което са.."

Мило заблудено детенце...не се занимавай с глупости. Изобщо няма да ти се отрази добре...не съществуват неща като смешни духчета и тем подобни. Дори и да успееш да призовеш нещо не се знае какво е,и не е сигурно,че е дошъл този който искаш. Всички виждате разни ненормалници по улиците, защо мислите,че са такива- щот са правели подобни глупости

Голям фен
    Като за начало трябва да имате бобена чорба. После трябва да си намажете лицата с кал. След тва ядеш боба ( в боба трябва да сте сложили аспирин) после си измивате лицата с бензин. Докато си измивате лицата трябва бързо да повтаряте "Ямиготури" след като свършите ритуала ако не е дошло духчето Каспар здраве да е

Бахтиии тъпотоооо лапеее !

като по-малки, лятото, с приятелки от моя блок викахме духовете от картите...аве нз как ставаше, ма като задавахме някакъв въпрос (на който трябва да може да се отговори с да или не) и виаги духа познаваше...имам в предвид примерно "аз надя ли се казвам" (не се казвам така) и се падаше отговор не...или пък на 10год. ли съм (да речем че наистина съм на толкова) и се падаше отговор да и наитина никога картата не е грешала...струва ми се абсурдно наистина да е бил дух или подобно, ма...

та номера става така: взимате тесте карти. взимате една карта (да речем асо) и я слагате на земята. после оставяте и останали карти от тестето на земята (не върху картата, която викате), с лицето на картите на долу...след това питате "асо едикво си (пика, купа и тн.) тук ли си" и обръщата най-горната карта от тестето...ако картата е червена значи отговора е да и после вече си питате какво искате...ако картата е черна значи отговора е не и тогава викате нова карта
    червенакарта=Да , а черна карта=Не

Я не се ебавайте с духовете, че знае ли човек.

Град
    L.A. \ Moscow
    Цитирай Първоначално написано от neocide
    Цитирай Първоначално написано от MostHated
    знаеш ли кво можеш да си навлечеш така , въобще ?!

НИЩО??
    нищо my ass...
    и кфо ще стане ... дама пика ще се появи, ще пръдне и ще и текне кръв от очите и всички ще умрат с изражение на лицето като от the ring... то може и да има духове , призраци, и други аномалии, но дама пика... банално!
    пък и както казаха по горе, не е лесно да се призове истински дух (ако е възможно) така че...
    Raise your fist!

^ понякога са много небрагодарни
    we give it all.

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    "някое забавно духче" оллеллеее

Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence
    Цитирай Първоначално написано от merediana
    Не се занимавай с глупости. Това са сериозни неща, друг е въпросът, че нямаш нужните знания и най-вече умения, за да го направиш.
    Определено!
    Много по-опасно и сложно е от колкото си мислиш...

Цитирай Първоначално написано от dreme_mi_kopelle
    Случайно да сме съфоромци от M.gate
    Аз да
    Е радвам се че има няко от там ойто пише тук,начинаещ ли си като мен или напред с материяла.И ако може да си пишем на лични,и да те помоля за услуга да не споменаваш тук адреса на М.гате и ника си там че от гугъл много лесно ще го набарат и не се знае на кой ще му скимне да се захваща и да пати.Благодя предварително.
    Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
    -------------------------------------------------------
    който желае да пише на
    Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team

Цитирай Първоначално написано от AutumnTears
    tova sa prekaleno seriozni ne6ta...duhovete su6testvuvat no trqbva da se prizovavat ot hora koito si razbirat ot rabotata ne ot de4ica koito iskat da se zabavlqvat
    6 +
    Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
    който желае да пише на

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto

Случайно да сме съфоромци от M.gate
    Аз да
    Къв е тоз форум бре
    Не ти трябва да знаеш.

ПП.Nam3less3 не знам м или ж си,но изпадаш в потробности.Така мисля де.
    който желае да пише на

BallFace Ok,az shte ti pisha sega na skype.
    който желае да пише на

gluposti sa spored men,no vseki si ima mnenie
    94 % от българското население не може да смята.Ако ти си от тези 8,които могат,сложи това в профила си.

Град
    L.A. \ Moscow
    BallFace Ok,az shte ti pisha sega na skype.
    призови алах
    Raise your fist!

Супер фен Аватара на SWASTIKA
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Духове не съществуват.
    Това е факт.

Съжалявам, че ви го казвам. Това е като да кажеш на малкия, че няма Дядо Коледа.

Няма души, няма духове.

Ок?
    Искаш ли аргументи?

Айде...

Всички "срещали" духове твърдят, че духът е ефимерно прозрачно нещо, което досущ прилича на човешка фигура.

След като се намира на Земята и е видяно, каквото и да е това нещо, то съществува.
    За да съществува едно нещо са му необходими физиологични процеси. Ако душата може да съществува без тяло, то ние можем да излизаме от това тяло N пъти, защото няма нещо, което да "залепи" душата с тялото.

За да съществува едно нещо, ние трябва да го видим, а щом го видим, то автматически става обект, който пречупва светлина.

За да бъде един човек изцяло невидим, трябва да може да пречупва светлината така, че да премине през него без да смени посоката си със мм, което все още е доказано, че е напълно невъзможно.

Щом има пречупване на светлина, значи има нещо реално, което съществува, но духовете са нещо мъртво, нещо, което пречупва светлината до положението, което казахме, че е невъзможно.
    98% от всички тези привидения могат да се опишат със нормални процеси протичащи на планетата Земя. Останалите 2 % се нарича умопомрачение на мозъка. Това е функция, която се поражда от автосугестия. Мозъка визуализира и обработва за реално това, което си мислиш за даден момент.

Аз съм имал случай. Сядам си в парка, идва едно момиче, говорим около 3 мин, изпращам си я, тя завива и на стената виждам нейния некролог. Това е умопомрачение на мозъка, минавал съм по тази улица, виждал съм го и се е получи точно това. Грубо казано - Преплитена на процесите на мозъка.
    ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!

До автора на темата-ти на колко години си аз виках такива духчета кат бях на 8-9 Мисля,че духове и такива работи не съществуват и са пълни глупости.Само искам да кажа на dreme_mi_kopelle дето беше казал да не се споменава сайта,то и така супер лесно се намира заиграх се да го намеря,защото ми стана интересно наистина ли има такъв сайт-ем намерих го за по-малко то минута Но както казах и преди,това са пълни глупости според мен peace

Супер фен Аватара на SWASTIKA
    Цитирай Първоначално написано от SWASTIKA
    За да съществува едно нещо са му необходими физиологични процеси. Ако душата може да съществува без тяло, то ние можем да излизаме от това тяло N пъти, защото няма нещо, което да "залепи" душата с тялото.
    От къде знаеш, че не може?
    Да си чувал за астрална проекция?ОИТ?
    ахахахахаха, дете, не се излагай.
    ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!

Мега фен Аватара на EarthShaker
    сектанти

Цитирай Първоначално написано от NeverBackdown
    До автора на темата-ти на колко години си аз виках такива духчета кат бях на 8-9 Мисля,че духове и такива работи не съществуват и са пълни глупости.Само искам да кажа на dreme_mi_kopelle дето беше казал да не се споменава сайта,то и така супер лесно се намира заиграх се да го намеря,защото ми стана интересно наистина ли има такъв сайт-ем намерих го за по-малко то минута Но както казах и преди,това са пълни глупости според мен peace
    Дай линк на ЛС да видя какво се намерил/а.
    който желае да пише на

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си