- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спиралите на Golden Rose
Доволни ли сте от спиралите на Golden Rose ако сте ги ползвали и колко струват?
имах 1 за 2 лева..чесно казано доста време издържа без да изсъхне
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
em 2 50 may si q bqh kupela ne koy znay kvo capa mn ama ina4e i moyta daji o6t bez da isahne.savetvam te day o6t 2 3 lv i si kupi ne6t po hubavo![]()
Еми като за спирала от 2-3 лева бях доволна. Не са им лоши спиралите. Ставаха доста дълги,ама нз аз ли не можех,от спиралата ли беше - много сплескани ставаха (puke)
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
Хм.. аз съм доволна.. нито цапа..не слепва миглите или поне мойте не ги.. Дори в момента спиралата ми е на Golden Rose и доколкото се сещам струваше някъде 4 лв май..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Аз отдавна ползвам Golden Rose и няма и да спирам,единствената спирала о ткоято съм доволна,всичко тяхно ми харесва без пудтрите и за сужаление и моливите нещо вече ги развалиха![]()
За мен няма по големи БОКЛУЦИ от Golden Rose.
Но инъче спиралите са им до към 3 лв.Смятайте колко им излизат.![]()
AMAN!
Аз съм ползвала няколко пъти от тях и съм доволна,но повече ми харесват на КласикГоре-долу на една цена са-3-4лв.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
+100000000000000000000000000000000000000000000000 за това , че са боклуциПървоначално написано от LaPeNcEto0o
![]()
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
Аз съм доволна от Голдън Роуз.Ползвам спирала с Х4 обем повече.Не е изсъхнала от два-три месеца,хубаво ми удължава миглите,не ги слепва...Мен лично си ми харесва.
мии аз не ползвам на Golden rose ама майка ми има няква от едната страна е бялаа,а другата черна....хубава е и струваше 6-7лв.![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Пълни боклуци![]()
nicolepcd
да доволна съм,а по принцип на тая марка са много хубави всички продукти
^ Без лаковете за нокти. Или аз нямам късмет или те наистина са прекалено водни.
Иначе и аз я имам тази спирала. И страшно ми харесваЦената не винаги е определяща за качеството на продукта
![]()
Първоначално написано от dan4ety
+1 имам 1-2 на Голдън Роуз и са хем евтини , хем хубави![]()
![]()
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
daaaaaaaaaaaa![]()
С мен който иска, срещу мен който може
Малеле как може да използвате тези скапани марки![]()
Пълни боклуци..Като гледам само курвите от стария ми клас ползваха такива и им слепваха ужасно много миглите и седеше адски грозно и като си сложат и 1 тон некачествен ФДТ на няква подобна марка боклуци...
![]()
mnogo sa skapani spored mene, naistina slepvat ugasno miglite
И аз имам подобни спомени !!!Първоначално написано от lia_k
![]()
ЗнАй чЕ иМа По-ГоЛяМа От ЗеМяТа , По-КрАсИвА оТ ЛуНаТа , По-СиЛнА оТ сМърта И тОвА е ЛЮБОВТА!!!!
Ами нз имам само лакове на Golden Rose , издържат 2 години без да засъхнат![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
В момента ползвам такава спирала..
И съм доволна..
Купих я през лятото и още не е изсъхнала..![]()
.човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(
Леле, очудвате ме....аз сложих един път такава спирала и после две седмици капки слагах в очите...
най-много да ви окапят миглите от тези боклуци вярно е, че са евтини но за сметка на това качеството им не може да се мери с тези на Лореал![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Да и аз съм доволна и моята в момента е на Golden RoseПървоначално написано от anSsito
Ето такава е:
Някъде към 5 лв струва зимала съм си и други на Golden Rose но те не ми допадаха стояха зле а тази е добре...![]()