Цитирай Първоначално написано от ivanradanov
Не знам в кой раздел да напиша тази тема... но реших да е тук (май е най-подходящият)

Изпитвали ли сте самота?!? Никой да не се интересува от теб ? На никого не му пука за теб ?

Та, аз съм така... Никакви приятели нямам... Да ви разкажа:
2-3 клас бях тук, в софия , имах приятели (имах един на когото много държах) , но аз и семейстеото ми заминахме за Япония (за около 2 години) там също завързах приятелство. НО след завръщането ми тук, в България, всичките ми приятели които имах преди да замина не им пукаше за мене... В началото си мислех че просто защото сега съм пристигнал е така... Но продължава и досега (а вече са минали 1,5 години откакто се прибрах в БГ) и вече не мога да го търпя... На училище , в междучасията се опитвам да заговарям някои от класа ми но... някакси ме отрязват... Не мога да разбера ? Неприятен ли съм им?!?!? Защо ме изолират?!?! И аз не знам... Не мисля че съм отблъскващ? веднъж засякох групичка от моя клас в парка , отидох при тях ама явно клоняха от мен...

Та така , може ли да ми помогнете ... да ми дадете съвети как да стана по-близък с тях? бих дал много само за да знам че на някого му пука за мене...

Благодаря на тези от вас които са се потрудили да го изчетат...

И аз съм живяла извън Бг , след 3-4 клас и като се върнах всичките ми стари приятели бяха променени , но и аз много не общувах с тях. Преместиих се в ново даскало , по-готино ии си намерих приятели... Първата годинаа не мога да кажа , че ми бяха точно приятели , по-скоро ме преценяваха , но след това всичко се оправи.

Помисли над държанието си-да не би да се надуваш или нещо от сорта. Ако е така-поправи го. Естествено не е нужно да се даваш на някого да те тъпче , за да ти "приятел". Просто бъди себе си и всичко ще е окей