.

Виж резултатите на анкетата: Ще ги подкрепите ли?

Гласували
21. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

15 71,43%
  • не

6 28,57%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Как бихте реагирали ако...?

как бихте реагирали ако на хоризонта на политическия живот в България се появи нова партия, която се състои предимно от младежи, предендиращи че знаят от какво се нуждае страната и какви реформи са необходими. Предствят се със лозунга : " Младите с предимство!" или " Оставете бъдещето на нас!". Бихте ли им се доверили ? Ще гласувате ли за тях?

Ами според зависи, всичко емного относително, ако си синове и дъщери на някой от сегашните оправници или на някое от бившите правителства НИКОГА, но ако са от народа и искат наистина най-доброто за Родината, наша мила бих ги подкрепил.

Град
    Varna
    При добра социална и национално ориентирована политика твърдо бих застанал зад тях !

Град
    Видин
    Ако само обещават - не, покажат ли че са активни и наистина действат - ще ги подкрепя на 100%..
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

това имах предвид дали ще ги погледнат всички на сериозно

аз съм все още 12 клас но имам такива амбиций, но иначе темата е въпрос защото искам да видя какво мислят хората готови да гласуват за мен след примерно 6 години :P

То и аз имам големи амбиции, и и аз знам май какви са проблемите, но властта е така узорпирана от тия топки лой в парламента, че хубао управление ще се постигне само чрез стратокрация (военно управление)

Град
    София
    Не, имам си партия.
    А и съдейки по заглавния пост това беше едски несериозно.
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от global
    Ако искаме ДОИП, ще ни подкрепят, ако не - не.
    На всеки в главата му е само доип, да знаеш...
    For I am Winter born

Престани с това ДОИП, не разбрали, че не го искаме бе идиот, ако пак видя ДОИП ти гарантирам, че ще ти откъсна главата, ще ти я навра в носка, а носа в задника ти, ЯСНО ЛИ Е? ПАНИМАЙШ? UNDERSTAND?, на какъв още език искаш?

Град
    Видин
    Абе то идеята е добра..само че глабала не знае как да я продава
    For I am Winter born

Град
    Е там...

Re: Как бихте реагирали ако...?

Цитирай Първоначално написано от me4eto
    как бихте реагирали ако на хоризонта на политическия живот в България се появи нова партия, която се състои предимно от младежи, предендиращи че знаят от какво се нуждае страната и какви реформи са необходими. Предствят се със лозунга : " Младите с предимство!" или " Оставете бъдещето на нас!". Бихте ли им се доверили ? Ще гласувате ли за тях?
    Кажи НЕ на дрогата!!!

Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    Кажи НЕ на дрогата!!!
    нямам волята

Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    Кажи НЕ на дрогата!!!
    нямам волята
    Ами тогава приятно боцкане.По темата нова партия ме плащи като знам,че в България има над 300 партии и тук всеки се опитва да прави политика.Многопартийната система за нашата страна се оказа много лош вариант за управление,така че не-пък и за да видим резултат ще трябва да ви видим как правите нещо в парламента,тоест ще гласуваме отново на сляпо-което пак в близките 8-години си беше пак лудост.

гласуването на сляпо няма да е нещо ново...то за тва сме на това дередже

http://www.jivotno.com/wild-angel

Голям фен
    Супер тъпа тема Политиците да не се делят на млади и стари Всичко зависи от това какви са им политичвеските виждания,дали са от дясно или отляво,каква програма за управлиние са изготвили и тн,пък ако са и млади това е просто 1 плюс
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Не. Симпатизирам на една партия и ще съм с нея до края.

Защо не?! Има достатъчно интелигентни млади хора!
    Старците да "избрисват" към подсъдимата скамейка и без т'ва доста се наядоха и им е висок холестерола.
    Не умират тия гадове бе!!!!
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Старците се наяли?! Това виц ли е? Със 100-150 лева пенсия направо са преяли да ти кажа, пиши ги милионери...
    Ако ти нямаш уважение към възрастните, не всички мислят така, тъй че по-внимателно с квалификациите...

Цитирай Първоначално написано от kristo
    Старците се наяли?! Това виц ли е? Със 100-150 лева пенсия направо са преяли да ти кажа, пиши ги милионери...
    Ако ти нямаш уважение към възрастните, не всички мислят така, тъй че по-внимателно с квалификациите...
    Не става въпрос за пенсионерите! А за онези дърти, дебели свине, които си чешат задника по цял ден, но иначе "управляват"!
    Къде съм споменала обикновенните хора?
    Става въпрос за политици!!!!!
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си