- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Как бихте реагирали ако...?
как бихте реагирали ако на хоризонта на политическия живот в България се появи нова партия, която се състои предимно от младежи, предендиращи че знаят от какво се нуждае страната и какви реформи са необходими. Предствят се със лозунга : " Младите с предимство!" или " Оставете бъдещето на нас!". Бихте ли им се доверили ? Ще гласувате ли за тях?
Ами според зависи, всичко емного относително, ако си синове и дъщери на някой от сегашните оправници или на някое от бившите правителства НИКОГА, но ако са от народа и искат наистина най-доброто за Родината, наша мила бих ги подкрепил.
Ако само обещават - не, покажат ли че са активни и наистина действат - ще ги подкрепя на 100%..
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
това имах предвид дали ще ги погледнат всички на сериозно
аз съм все още 12 клас но имам такива амбиций, но иначе темата е въпрос защото искам да видя какво мислят хората готови да гласуват за мен след примерно 6 години:P
То и аз имам големи амбиции, и и аз знам май какви са проблемите, но властта е така узорпирана от тия топки лой в парламента, че хубао управление ще се постигне само чрез стратокрация (военно управление)
Не, имам си партия.
А и съдейки по заглавния пост това беше едски несериозно.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
На всеки в главата му е само доип, да знаеш...Първоначално написано от global
For I am Winter born
Престани с това ДОИП, не разбрали, че не го искаме бе идиот, ако пак видя ДОИП ти гарантирам, че ще ти откъсна главата, ще ти я навра в носка, а носа в задника ти, ЯСНО ЛИ Е? ПАНИМАЙШ? UNDERSTAND?, на какъв още език искаш?
Абе то идеята е добра..само че глабала не знае как да я продава![]()
For I am Winter born
Кажи НЕ на дрогата!!!Първоначално написано от me4eto
Първоначално написано от Darkkiss
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
нямам волята
![]()
![]()
Ами тогава приятно боцкане.По темата нова партия ме плащи като знам,че в България има над 300 партии и тук всеки се опитва да прави политика.Многопартийната система за нашата страна се оказа много лош вариант за управление,така че не-пък и за да видим резултат ще трябва да ви видим как правите нещо в парламента,тоест ще гласуваме отново на сляпо-което пак в близките 8-години си беше пак лудост.Първоначално написано от me4eto
гласуването на сляпо няма да е нещо ново...то за тва сме на това дередже
http://www.jivotno.com/wild-angel
Супер тъпа темаПолитиците да не се делят на млади и стари
Всичко зависи от това какви са им политичвеските виждания,дали са от дясно или отляво,каква програма за управлиние са изготвили и тн,пък ако са и млади това е просто 1 плюс
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Не. Симпатизирам на една партия и ще съм с нея до края.
Защо не?! Има достатъчно интелигентни млади хора!
Старците да "избрисват" към подсъдимата скамейка и без т'ва доста се наядоха и им е висок холестерола.
Не умират тия гадове бе!!!!![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Старците се наяли?! Това виц ли е? Със 100-150 лева пенсия направо са преяли да ти кажа, пиши ги милионери...
Ако ти нямаш уважение към възрастните, не всички мислят така, тъй че по-внимателно с квалификациите...
Не става въпрос за пенсионерите! А за онези дърти, дебели свине, които си чешат задника по цял ден, но иначе "управляват"!Първоначално написано от kristo
Къде съм споменала обикновенните хора?
Става въпрос за политици!!!!!
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...