- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов..
Здравейте от известно време си харесвам едно момче и нещата се получиха!Проблемът е че неможе да се целува с език аз мисля да го предразположа и след това ако е гото в да го науча (да пробваме.) Няколко човека не са съгласни с мен.Вие как мислите?Много наистина много го хар и няма да го пришпорвам сичко ще си стане с времето.
offfff "jiva da ne bqx.......... jiva sym" zako li go polzwat toz laf![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
леле колко си състрадателна и готова да се притечеш на помощ....аплодисменти за момичето,което ще учи гаджето си как да се целува! =D> =D> =D> =D>
Ми научи го, ма гледай да не почнеш да го учиш и на други неща![]()
еlsy![]()
научи го...а иначе на колко сте ?
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Научиго щом не може сам![]()
Оф, представям си го какво ще е
"Мили, отвори уста и изплези език. Сега аз влизам при теб и ти при мен. И се масажираме"![]()
Не бе, бъзикУчи го момчето. И му кажи да си изтегли филма The Art Of Kissing, в Замунда го има
![]()
ми нали все някога трябва да се научи на товазащо искаш мнение? какво му се чудиш да няма на гилотината да ходите
![]()
ami nau4i go a posle se naslajdavai![]()
![]()
![]()
какво е любовта да обичаш някого който не заслужава.
еми да голям прас като не знае и аз не знаех ама се научих нее философия стига някой да ти го покаже![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Първоначално написано от Vutov
a pak az si izpusnah bonbonata...![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
![]()
![]()
![]()
![]()
към авторката: можете да почнете, като се опиташ да му откраднеш дъвката от устата, като за начало, знам ли![]()
Господи ..![]()
[[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))
![]()
![]()
![]()
затова не се яде пред компа! ! !
![]()
![]()
Какъв е проблема?Може или не може, когато го целунеш ще следва твоят 'ритъм' ?
какво значи "да го науча" да не би всеки да се е учил.. стига бе децааа какво става с вас... просто го целуни![]()
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg