- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- същЕствува Ли нЯкои идеАлен ..За Мен ....
здравейте... искам да споделя болката си с повечко хора и се надявам някои да ми помогне и поне да не я чувствам толкова...значи малко сам объркана нз дали аз винаги сам виновна или момчето с което ''съм щяла да ходя''.защото колко мн момчета са се борили за мен но аз не сам ги забелзвала дори,защото просто или са били грозни или се нещо не ми е харесвало в тях,а и друго нещо толко дълго време се борих за един човек накрая го оставих и тои ме потърси но не за това дето аз исках ,а искаше да правим нещо
което аз не бях сигорна...изопщо мога да кажа че в живота ми толко много момчета сам рязала че просто не е реално ,дори и такива кадето харесвам..и нз защо още по голям проблем.Вече започвам да си мисля че се боя или просто защото тези хора неможе да имаме никакво бъдеще защото те само ще гледат да преспят с теб
та искам някой да ми даде съвет как да не намирам кусорите на другите..и да си намеря някой с който може да имам бъдеше и който найстина да се обичме
ше бъда мн благодарна на хората които ми дадът някой съвет
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..