- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- LSD телевизори
каква роля играе при телевизорите контраста и какви са най-важните критерии за избиране на LSD телевизор?
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
във всеки по голям магазин ще ти обяснят абсолютно всичко което трябва да знаеш![]()
мисля че и тук има хора които могат да ми обяснят...нямам възможността да отида до такъв магазин за да ми обяснят специализирани в тази областПървоначално написано от s3xy
Живеи живота има смисал
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
LSD- то е халюциногенно вещество, не е марка телевизор.
Ти говориш за LCD.
А консултантите в магазините са толкова некадърни и неинформирани, че нямам думи. По-скоро потърси в интернет (чичко гугъл)
о имаш предвид LCD телевизор с течени кристали. Ами време за реакция измерва се в милисекунди колкото по-малко толкова по-добре, ъгъл на виждане колкото по-голям толкова по-добре. Контраста и резолюцията и те така по-голям по-хубаво.
LSD![]()
![]()
вахах .. мога да ти кажа всичко
за тях от осн. х-ки до какви матрици .. и как работят ,
но за избиране не мойм ти помогна ...
туй не са ми го преподавали![]()
много просташки начин да ми кажеш че съм сгрешила думата.......вземи пример от тези преди теб които съвсем възпитано ми казаха че съм сгрешла....Първоначално написано от miminia
Живеи живота има смисал
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
zemi si samo LSD i nqma da ti e nujen televizor..Първоначално написано от charovnata_
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps
ЛежжжжжжжжПървоначално написано от hAshoo
![]()
![]()
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
И к'во му е просташкото?! Т'ва ,че ти се изсмях У фейса ли уе?
Та ти дори не знаеш как се пише
пък си тръгнала .. ае няма к'во се занимавам...