.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo

Да си реален е грешка?!

Здравейте на всички... благодаря,че сте отворили тази тема с нагласата да прочетете глупостите ми..
    Вече тече 3тата година в която аз не съм се обвързвала... сериозно... най-дългата връзка в живота ми е 2 месеца... а тя е една от много малкото.. в миналото ми!
    Нямам проблеми с общуване, познати много, компании, момчета, зарибявки, понякога и повечко...но всичко свършва до там. Аз съм реална, понякога и цинична, обичам да говоря с хората за нещата който ги интересуват...е за повечето момчета това ест е секса.Аз съм на 17, хората покрай мен към 20... годините за купони и безразборен секс.. е да, но аз вече прекалено тежко чувствам липсата,не съм тръгнала да търся момче с което ще се обичаме.. по обява едва ли ще го намеря.. но се чудя къде е проблема,че всичко свършва толкова бързо...държанието ми? което според мен не е кой знае колко "зариби ме, чукай ме и бягай"...просто съм реална, не се префърцунвам не правя тъпи физиономии като повечето мацки когато чуят думата "свирка..."
    Честно казано наистина се чувствам тъпо... Незнам проблема... едва ли и мога да задължа някой от вас да го намери, но бих се радвала на някакъв съвет, ако изобщо може да се даде...
    Благодаря, че прочете глупостите ми.. имах нужда да ги кажа...
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

Ами попринцип при мен е подобно държа си се нормално не като някои "префърцунено",но проблема е че просто с повечето момчета които се срещам не мога да разговарям на по сериозни теми ами всичко минава в лигавене и това ме дразни.Незнам може би гледам на живота по-сериозно.Не се притеснявай всичко си идва на мястото просто понякога трябва да чакаме
    Пука ли ми?Не! Пукаше ми,вече не!
    Само болката видях,кога слънцето и за мене ще изгрее?
    Когато спреш да му се пречкаш!

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    Piqn sum izvinqvam se. "Kogato mu doide vremeto" vsichko shte e nared. Nqma za kakvo da se pritesnqvash
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Град
    Destanation unknown ((:
    Мацко , защо си мислиш, че повечето момчета харесват префърцунени путкии ? Изобщо не е така . Бъди реална , бъди истинска , бъди себе си ! Тогава ще се намери някой , който да го оцени ..

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Мацко , защо си мислиш, че повечето момчета харесват префърцунени путкии ? Изобщо не е така . Бъди реална , бъди истинска , бъди себе си ! Тогава ще се намери някой , който да го оцени ..
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    Destanation unknown ((:
    Цитирай Първоначално написано от BaiToq
    Да, знам , знам

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Да, знам , знам
    A be baiToq ti druga rabota nqma6 li si be? po4vam da revnuvam ot tebe

Мега фен Аватара на Hilary_
    Добре казано.... Бъди себе си!!! Може да си намериш след време човек... ама поне ще знаеш че си е заслужавало...и няма да е за едното е*ане...

Град
    В сърцата на хората.
    Това е най-якото в един човек да е истински... продължаваи в същия дух не се отчайвай, не гледай от другите хора, слушай хората, не се влияи от тех...За всеки влак си има пътници..Бъди силна,прави това за което го намираш за добре.

Нереални хора няма всички сме реални...btw
    иначе: всичко с времето си
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    *Някъде ..В..Бургас *
    Бъди себе си , има достатъчно други хора ..!
    Не ме интересува какво казва светът за теб ,
    не ме интересува ,че не те харесват ,
    явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Да, знам , знам
    A be baiToq ti druga rabota nqma6 li si be? po4vam da revnuvam ot tebe
    Чакам те
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    vs 6e si doide na mqstoto,edva,kogato ne go o4akva6,prosto hodi na kyponi,zaribqvai se i postepenno 6e nameri6 4oveka za teb
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Skenderland
    Знаеш ли,аз също винаги съм била себе си!Никога не съм играла игрички,за да спечеля някой;да,цинична съм,защото сега живота е такъв!Продължавай да бъдеш себе си!Малко са истинските хора в днешно време!Ще намериш истинското щастие и любов с някой,който го заслужава!Аз го намерих и не съжалявам за чакането!Преди и аз си задавах същия въпрос,но всичко с времето си.Когато си готова ще намериш своя човек!Имай търпение!Свалям ти шапка за това,че си себе си!В днешно време за малко хора това е удобно!Не се тревожи,нищо ти няма,наред си!Не си намерила човек,който те заслужава!С уважение
    Сърцето има разумни методи,неведоми на разума!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си