.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Ако не можеш да го/я забравиш?

Здравейте,мойта тема както винаги е малко странна но тъй като ми е интереснно вашето мнение я пускам.
    Значи въпроса ми е какво правите,или бихте направили ако не можете да забравите човека,с който сте скъсали,или много сте си допаднали, но поради обстоятелства сте разделени. Всеки ден мислите за наго,лягате и ставате с мисълта за него.Аз съм в това положение и просто вече ми писва но не мога да престана да мисля за него,всеки път като го видя и полудявам Може би съм влюбена повече от всякога незнам Ако имате мнение пишете,благодаря предварително
    Пука ли ми?Не! Пукаше ми,вече не!
    Само болката видях,кога слънцето и за мене ще изгрее?
    Когато спреш да му се пречкаш!

Има много такива теми. Ползвай търсачката.
    [[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))

Супер фен
    Еми, като не мога да го забравя - просто не го забравям
    nicolepcd

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Предполагам, на всеки му се е случвало това. Та и на мен също. Мога да ти кажа как аз го "забравих" - с огромна упоритост от страна на приятелите ми, които всеки ден ми повтаряха, че трябва да го забравя, че той е кретен и че няма смесъл да се боря за него. Също така и с упоритост от моя страна, въпреки че все ми се искаше да му се обадя и да му кажа всичко което ми идва на ум и го направих, но това беше огрооооооомна грешка. Ако наистина изпитваш силни чувства към него, ще мине много време докато го преодолееш. На мен лично ми беше нужна горе-долу една година. Не искам да те стряскам, но това е истината. Надявам се при теб да е значително по-малко. Просто трябва да си повярваш, че можеш да го направиш. Ако сама си промениш начина на мислене, можеш да постигнеш много. Така де, не е толкова просто. Но никога не прави крачка назад към миналото - изключително вредно е. Гледай само напред и вярвай, че можеш.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Няма как да забравя човека когото съм обичал... просте се опитвам да се сещам за него все по малко за да не ме боли...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Правиш много коремни преси сутрин, на обед, вечер.
    Скачаш на въже. Тренираш спорт - плуване, бокс, карате...
    Изкарваш си енергията някъде навън. Излизаш сред хора. Като усетиш, че започваш да се сещаш за него, насочваш мислите си в противоположна посока... и така.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Чек, че ако почнеш да плуваш, можеш да се удавиш като отново се сетиш за него

Няма "не мога",има "не искам"

Не съм съгласна, това не важи за любовта, никакви правила, мъдрости и клишета не важат, затова няма лекарство.
    Чакай, след време може и да го забравиш, но ако е било истинско едва ли. Просто си заеми свободното време и мислите с нещо друго.
    Любовта е сляпа, но надушва парите!

Яж много Шоколад , излизаи с приятели и се стари да не мислиш за него .... както е казала thelostone "Има не искам "

Град
    Destanation unknown ((:
    Ако е било истинско , просто няма как да го забравиш напълно .Просто ще мине малко време и ... постепенно ше остане просто един спомен. Хубав спомен . ; )

Абе аз лично ако не мога да го забравя, нищо не правя..
    Но ако не мога да го забравя и не мога да спра да го обичам..тогава правя всичко възможно отново да сме заедно или измислям поне 100 плана как това да се осъществи.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Ами запълвам си времето с простотии колкото да не мисля за него Не ходя там където сме ходили заедно или там където знам че има възможност да го видя Мисля си за други момчета и така С времето ще го забравиш... поне при мен така стана

Аз съм така в момента..Просто запълвам времето си с други неща,които да отклонят малко или много мислите ми от него и така..

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

Град
    40 Miles from the Sun
    Абе, глупости, винаги можеш да забравиш. Друг е въпросът дали искаш да го направиш. ;] И аз все си казвам, че трябва да спра нездравословното хранене, ама стигна до МакДоналдс и ми минава мерака. ;д (елементарен пример) Най-добрият начин е да му намериш заместник.

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    нямам какво да допълня...дълбоко вътре в себе си знаеш начина, и знаеш,че можеш... единственото което ти трябва е да го поискаш истински.. а най-добре става с друг...
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

Град
    Пловдив
    то хубаво може да го забравиш ама като има неща или хора които ти напомят за него...мен ми са разката фамилията докат се опитам да забравя един човек и кво...накрая сигурно пак ще се съберем...
    забравянето става само на колометри и даже името да не му помниш...е зависи за колко силни чувства говорим де

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    като за начало когато искаш да спреш да мислиш за някого или поне да намалиш моментите на мислене за него, СПРИ ДА ГО ИДЕАЛИЗИРАШ!
    Тва е грешка на много народ.
    В тоя случай не знам какво да те посъветвам, ааз в момента умирам от болка по един човек, но въпреки всичко ще се държа твърдо, не си заслужава да правя каквито и да било разкриания, за да ме отритне така както със всяка следваща.
    общо взето малко хора заслужават да правим каквото и да било за тях!

Разсеицата му е майката ако искаш да се оттървеш от каквито и да било мисли по какъвто и да било случаи..

Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    +1

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Аз не можах да забравя нито един... Това е доста трудно,пък и едва ли е изпулняемо!?
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Голям фен
    И на мен ми се е случвало това.Не казвам,че съм го забравила и сега,но някак си с времето свикнах,че няма да е до мен и вече е минало.
    Просто излизай навън и се разсейвай с неща,които обичаш да правиш.Не се самоизмъчвай с мисли за него.И да,яж шоколад ,майтапете се с някоя близка приятелка,изобщо нека животът ти да си продължава както е бил преди това
    Знам ли,то просто се случва,свикваш че го няма и го забравяш

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ми занимавай се с нещо.... и ако има какво да ти отвлича вниманието няма да се сещаш толкова... Нали знаеш... навън с приятели... разни нови хобита... запознанства нови.... иии такива :P А и весела музика без тъжни бози... при мен действа!!!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Предполагам, че на почти всеки тази ситуация му е позната.Какво правя ли? Ами гледам да се разсея по всички възможни начини. Излизам с приятели, за да се разходим и посмеем заедно. Това ме откъсва за момент от мислите за него. Слушам весела музика за добро настроение. А когато мислите за него са прекалено натрапчиви гледам да си спомням хубвите моменти, макар че лошите винаги надделяват.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    Aitos
    Цитирай Първоначално написано от what3ver
    Правиш много коремни преси сутрин, на обед, вечер.
    Скачаш на въже. Тренираш спорт - плуване, бокс, карате...
    Изкарваш си енергията някъде навън. Излизаш сред хора. Като усетиш, че започваш да се сещаш за него, насочваш мислите си в противоположна посока... и така.
    Bahmu Az to4no tai uspqx da zabraq biw6ata :P

trudno e da go zabravi6 dori e nevazmojno zaradi xubavite spomeni priqtnite migove no pone se razseivai ne si spomnqi mn za nego i se zabavlqvai i 6te vidi6 4e nqma da misli6 4ak tolkova za nego
    какво е любовта да обичаш някого който не заслужава.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си