- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- TaTyиPoBka
bihte li si napravili tatuirovka? Az iskam ama ... s tiq injekcii ...ne se znae s kvo 6te te pockat i men 4esno kazvano me e malko strah ,6toto sam 4uvala 4e moje6 i sas spin daje da se zarazi6 taka
Vie 4uvali li ste ne6to podobno ?
К'ви инжекции? 0.о
Аз к'вото поисках си го имам, само още едничка имам да си правя :Р
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
може...даже е доста вероятно![]()
съветвам те да не си правиш, може да умреш![]()
we give it all.
Имам, да...
какви инжекции бе?![]()
Отиваш в нормално студио и ти го правят без проблеми, какво толкова се филмираш![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Яко инжекции, спин, хероин, смърт, агония, КОПЕЛЕЕЕЕЕ!
-I dont sympathize
Please open your eyes!
аз па искам тУтАиРОВкЪ
След татуировка ти опада косата и ти излиза гноен цирей на гъза!Първоначално написано от hardball
![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
После от цирея почва да ти расте пак коса![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
След като порасне хубаво коса, започва да се "образува" кур
много си тъпа по хубу недей да си правиш татос... да не почнеш да се разлагаш..постепенно..Първоначално написано от magi_003
по темата- имам си татосче..и много му се радвамискам може би още едно или две
![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Изводът какъв е: правиш си татус, оставаш плешив и с хуй на гъза, ама и без ташаци да ти е още по- секано :/
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Много ясно! Нали трябва да е гадноПървоначално написано от hardball
![]()
Мда. Татуираните се познават по издутината отзад на панталона![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Само да видиш каква издутина имам.. и ми писна, когато видя як пич... да късам панталона.Майка ми се чуди какви са тия дупки точно там.. ужас!Първоначално написано от hardball
Кажи й, че имаш деликатен стомах![]()
Аз не мога да го вдигна: / Пък и ми е малък, като го вдигна не личи :/
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Още по-медно е, когато си напрайш втора и трета, пета, и вече не знаеш колко хуя имаш, ей така.
mindscan
Направи още един татус и ще порасне!
Верно? А за растеж на цици някаква интервенция (освен имплантанти де) като сме на думата? :Д
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Пиърс на носа! Успоредно със заздравяването ти растат и цицитеПървоначално написано от hardball
![]()
ако си напрайш scarification, може и да ти порастнат цици, ама ше са три космати
mindscan
Шшш, тр всички да се пробва![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Абе, Алекс, от пиърса на езика да си се сдобила с нещо друго?![]()
mindscan
И питаш![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Само като видя как си си написала заглавието на темата, ще ти кажа едно-НЕ СИ ПРАВИ ! Поради простата причина, че точно след около 5-6 месеца ще съжеляваш, че си си я направила.Бас хващам че си на не повече от 14-15 години, а ако греша още по-лошо за теб.
Айде със здраве
Първоначално написано от AnincetoSexy