- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- искам да споделя
Искам да споделя за моята любов и за момичето което толкова много обичам.Искам да й се извиня за всичките тези пъти, които съм згрешил и че все ми прощава и продължава да ме обича.Мерси...Ти си всичко за мен,обичам те и винаги ще те обичам.Мерси че винаги ми прощаваш каквото и да направя![]()
![]()
Обичам те... Бъди до мен до края на дните ми
![]()
.Без теб живота ми е безсмислен и няма за какво да живея ти поддържаш живота ми
Без теб съм за никаде ... Обичам те ... Обичай ме и ти
![]()
![]()
.Извинявай за това че съм идиот.Прости ми за всичко което съм ти сторил
![]()
![]()
![]()
![]()
Обичам те завинаги.
![]()
Пожелавам ви винаги така да се обичате и всички хубави моменти да са само ваши!
П.П.Аз предлагам темата да се заключи, няма какво да обсъждаме.
За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
P.S. Момиче съм
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED
mnogo milo
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Mnogo milo i trogatelno.![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Дано повече хора го прочетат и вникнат в смисъла .Иначе много мило от твоя страна да го напишеш тук ,ако се надяваш тя да го прочете ,ако не кажи и го на минутата ,кажи и колко много означава за теб и колко много я обичаш!
ем по добре й го кажи на нея.. не на нас... и браво на вас.. че се обичате толкова много![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Първоначално написано от Adwokat
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Твърдиш, че я обичаш, но не си спирал с идотските си прояви.
Твърдиш, че я обичаш до болка, до безумие, че завинаги искаш да си с нея, и въпреки всичко с цялата си наглост я молиш да ти прости не-знам-си какви работи.
Бате, обичай си я, но се дръж още по-здраво.
Обичай, но спри да нараняваш!
Едно е кажеш, че обичаш някого, от вътре да ти дойде да си излееш чувствата и просто да го направиш, за да зарадваш себе си и нея, друго е да твърдиш, че я обичаш под предтекст, че искаш да й се извиниш за нещо.
Абе не знам, може да съм разбрала погрешно, ама какт' да е..
и тя те обича ... дори повече .. ама това не променя факта, че я излъга и злепостави ......![]()
apff...sapyneni istorii...:[![]()
its me bitches.. ;]
Любов е да дадеш на някого възможността да те унищожи, вярвайки,че няма да го направи.![]()
Па хубаво, обичайте се![]()
nicolepcd
Първоначално написано от kobrichka
![]()