.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

харесвам си едно момче

тАкА харесвам си едно момче,което е от моето училище.Преди време си писах с най-добрия му фр по скайпа.Нека да наречем момчето,което си харесвам Т, а фр му К.
    И така К. (най-добрия фр на Т. ) явно ме е харесал и ме попита дали имам симпатий към него,но аз се изпуснах,че си харесвам Т. а не него и тогава той ми каза че Т. (момчето което си харесвам ) има гадже. И оттук насетне започна да се държи гадно да не ми пише .... и следно и Т. стана мн студен... започна да се прави,че не ме забелязва,спря да излиза в коридора,и не си ставаше от чина ... оттогава минаха 5 месеца.През тази седмица Т. започна да ме забелязва,да излиза не е като преди ..
    И искам да попитам дали има шанс К. (най-добрия фр на Т.) да е излъгал,че Т. си има гадже,защото му е станало гадно,че малко го срязах и по-този си начин с лъжата да си ми върне? А и все пак никога не съм виждала Т. с момиче до сега, няколко пъти сме се срещали извън училище,но той е бил с момчета (голяма компанийка) ...

т.7 от правилата на форума
    хоти
    дon'т хaтэ me becausэ i'м бeaуtiфuл хaтe мe bэкause youг бoyфr!enд тhinк so !!!

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Защо да няма шанс

Явно го виждаш само в училище. Гаджето му може да учи другаде .. Замисли се. И спрете да се филмирате. Пък Бозо казал на Върбан, че Калинка казала, че харесва Стамат .. Гет а лайф, бро.
    [[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    Цитирай Първоначално написано от JahSoldier
    Явно го виждаш само в училище. Гаджето му може да учи другаде .. Замисли се. И спрете да се филмирате. Пък Бозо казал на Върбан, че Калинка казала, че харесва Стамат .. Гет а лайф, бро.
    Да +1
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Град
    Destanation unknown ((:
    Нямаш шанс, брат

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Пак си направила тъпото да нараниш приятеля му,аз никога няма да се скарам с приятелка за нещо па я за момче...По тази логика и той те е отбягвал за това да не нарани приятеля си .
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Цитирай Първоначално написано от JahSoldier
    + (:

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    От едно училище сте,ама
    си контактувате по скайп...
    Що не се и чукате по скайп вече
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    Пловдив
    всичко е възможно....
    като те интересува нещо от някой отиваш питаш го и тва е....така с посредници нищо не става...всеки може да ти каже квот си иска ама дали е вярно си е друга тема...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    zapo4ni da si govori6 s T.,izlezte,vzemi my skype,a toq K.spored men te e izlugal,ama ti i ti,kak moja da my povqrva6
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

хмм .. Доста интересно и доста филмирано .. Еми пробвай може да има надежди
    Има моменти когато мислиш че всичко е свършило.Точно тогава започва началото!

Цитирай Първоначално написано от Lashes
    всичко е възможно....
    като те интересува нещо от някой отиваш питаш го и тва е....така с посредници нищо не става...всеки може да ти каже квот си иска ама дали е вярно си е друга тема...
    +1 Казвала съм го и в други теми и сега ще го кажа - skype разваля взаимоотношенията м/у хората, излезте двамата и поговорете!

И защо ти трябваха 5 месеца, за да разбереш, че К. те е излъгал? Опитай се да се сближиш с Т. и да не ти пука изобщо за К. - според мен той е прецакал и двама ви (теб и Т.).
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    И защо ти трябваха 5 месеца, за да разбереш, че К. те е излъгал? Опитай се да се сближиш с Т. и да не ти пука изобщо за К. - според мен той е прецакал и двама ви (теб и Т.).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си