- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- един заек:Д
абе хора,10 клас съм и има нали има зайци тая год в даскало...и седя си днес отпред и си говоря с една фр...и седи един от зайците седи и ме зяпа...и го погл аз и седиме така 1,2,3,4,5 сек и аз му правя знак какво нали?и той почна да се смее,след малко пак и аз му викам вече кажи,той се обръща на др стр...и след малко пак седи ме зяпа и аз му викам кво ме гледаш бе и той ми инетесна си ми не може ли да те гледам...и аз съм го забелязала по принцип че кат се разминеме нали ни се засичат погледите,ама днес бяхме 5 човека пред училището и ддз...дали има нещо към мен или неква гавра си пр![]()
изглежда ми че просто се шегува,не ти е казал нищо чак толкова трогващо..Не се пали толкова бързо,защото се отразява зле по-нататактова е просто съвет
може пък и да греша,но и в нашето даскало мн момчета правят така.
Ми гледа човекаЗнам ли кво му се върти из главата
![]()
nicolepcd
Имаш ли големи цици??
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
еми даПървоначално написано от tuzaro
![]()
Ето ни отново след рекламите ...Първоначално написано от shokolina
![]()
отговорихме ти на въпросаПървоначално написано от shokolina
на нас ше ги покажеш ли
![]()
![]()
е през якето не се виждат![]()
НЕ !Първоначално написано от tuzaro
Нямаш право да гледаш
Мойте са по - хубави
![]()
то се познаваПървоначално написано от shokolina
![]()
PreciousDiamond- чакам ги![]()
![]()
^^
Тоя тузаро само как действа на момичета.Брей брей. Накрая правиш една анкета на живо и си големата работа
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Не тръгвай с никой от даскало. Съвет от мен. Попринцип говоря. А за тази ситуация - не му обръщай внимание.![]()
[[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))
![]()
![]()
хахха така стана ебати филма с тези погледи при една фр ... можи да има ...
![]()
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]
бати тъпия съвет... аз с колко от мойто даскало съм ходил и нищо ми няма... не са ме изяли, освен тва с тях прекарваш почти цял ден не може към някоя да не се превържеш.Първоначално написано от JahSoldier
auu ti si 10 toi 8 klas,to na taq vazrast momi4etat gledame batkovcite a p1k mom4etat logi4no kakite![]()
osobeno ako sau4eni4kite mu ne hva6tat okoto![]()
леле напоследък сички теми станаха:той/тя ме гледа...мноо модно станало да се зяпате...скоро и с поглед ше почнете да се праскате.
moje da te har/da si my simpati4naili prosto da te zqpa
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
т`ва като една приятелкаа...разхождаме си се нещо и някъв ме поглежда и тяя вика: "тоя ти пуска поглед"... аз я погледнах стъписано![]()
![]()
да му беше лепнал 2 шамара да се осъзнае,че не е безсмъртен
Йога и мъдрост
ще реши,че го харесва,те са такива сегаПървоначално написано от Nitroglycerin
а бтв,ти да не го харесваш
![]()
Think.Believe.Dream.DARE[!!!]
Ооо за тва от даскалото съм мнооого съгласнаПървоначално написано от JahSoldier
Нема се притесняваш.Може и да има тема той ме погледна така страстно,че май съм бременнаПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
еми може да те харесва..просто отиди при него и го питай какво толкова му е интересно и т.н.т :д
its me bitches.. ;]