- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво са оргии?!
Може да ви прозвучи тъпо,но неска чух за първи път тва и мн се зачудих кво означава?!Ако има такава тема,съжалявам-не я намерих.Моля ви кажете ми....
П.П.-Да,лапе съм и съм на 14.![]()
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
Ето ти го добре обяснено: Оргия (на гръцки: όργιον) — групово полово сношение; религиозен празник свързан с религията на много древни народи, изповядва се от древните гърци, римляните, египтяните и др.
Например в римските езически традиции: празненството било в чест на бога на вината и веселията Вакха. Оргията предхождала римския празник на Сатурн (Дионисий Велики). Оргията в тяхната култура е била с чисто сексуален характер, а участниците влизат в безразборни полови отношения един с друг. Синоним на оргията е вакханалията.
полов контакт с повече хора
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
Да правиш секс с много хора
Да ти го нашибат брутално над 3ма потни мъже![]()
![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
fenks za infotosq mesto da im kazvam are si praim troika naprao mikav are praim orgii ta da moje da se saberem i pove4e ot 3ma
4 mom4eta i 1 momi4e ili 4 momi4eta i 1 mom4e2rata versiq mi dopada pove4e ako az sam 1to mom4e ama she se sbiqt imalo e takiva slu4i
![]()
Много хора на едно място правещи секс тип "Всеки върху всеки".
Аре ПЛС да не ми пишеш глупостите си маняк.Писнало ми е от дръвници които го докарват само на приказки и много им знае устата.Първоначално написано от kasanova1994
Мисля че на авторката и стана ясно![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Обясниха ти го достатъчно добре вече
Заключвам темата, че вече почна да се размива и пишат излишни неща.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮