.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Кога?!

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]

Кога?!

Кога решавате,че е дошъл краят на една връзка?Че вече сте си дали прекалено много шансове и понякога само любовта не стига...Кога преценявате,че повече не можете да се самоизмъчвате...Как бихте казали на половинката си,че няма смисъл да се борите за нещо,което рано или късно ще свърши,не защото не го обичате,а защото различията в характерите и амбициите ви са космически?!
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

naskoro mi se naloji da go napravq....kraqt idva kogato naistina yseti6 4e nemoje6 da izdarja6 pove4e,4e se zadu6ava6,ti 6te go yseti6...az li4no pogovorih s negy o4i v o4i i my kazah 4e nqma smisal,4e nemoga pove4e i toi 4oveka me razbra...
    Someone,somewhere dreams of your smile

Случи ми се преди година и малко!Много е тежко това решение,поне за мен беше така, да сложиш край на нещо, което е значело нещо за теб, значело е адски много, но виждаш, че само вредиш на този човек като сте заедно и той ти вреди!Няма смисъл вс това....
    Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!

Град
    Destanation unknown ((:

Re: Кога?!

Цитирай Първоначално написано от PoisoNGirL
    Кога решавате,че е дошъл краят на една връзка?Че вече сте си дали прекалено много шансове и понякога само любовта не стига...Кога преценявате,че повече не можете да се самоизмъчвате...Как бихте казали на половинката си,че няма смисъл да се борите за нещо,което рано или късно ще свърши,не защото не го обичате,а защото различията в характерите и амбициите ви са космически?!
    Когато виждам , че вече ми е трудно, да кажа "Обичам те " ...

Re: Кога?!

Когато виждам , че вече ми е трудно, да кажа "Обичам те " ... [/quote]

+1 и когато в него не усещам това от преди...
    You've got my head spinning

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Reshavam che e doshul kraqt , kogato predpochitam da otida na zybolekar, pred tova da se vidq s nego .
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Когато вече нито ти си щастлив, нито си способен да направиш другия щастлив.

Цитирай Първоначално написано от Lyubeto
    Reshavam che e doshul kraqt , kogato predpochitam da otida na zybolekar, pred tova da se vidq s nego .

хехе това ми хареса .. като се замисля на мен ми се е случвало,ама след това искам да го видя защо ли
    You've got my head spinning

ми не знам и аз...просто може да се почувства т`ва нещо

мии на мен тфа ми се е случвало 2 пъти с един и същ човек .. и все още ходим от 2 години някаде.. просто след радзялата виждаме колко си липсваме и как не можем един без друг .. обичаме се явно

Град
    in my world!
    когато дори не се сещам за него и ми е все едно дали ще се видим и когато виждам как започваме да се отдалечаваме един от друг
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Кога и да стане се ше е късно.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Тогава когато ти е все едно къде с кога е той,когато няма какво да и кажете и мълчите,когато не усещаш,че ти липсва,а напротив радваш се,че тази вечер няма да се видите.При всеки е различно.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от kobrichka
    Тогава когато ти е все едно къде с кога е той,когато няма какво да и кажете и мълчите,когато не усещаш,че ти липсва,а напротив радваш се,че тази вечер няма да се видите.При всеки е различно.

Когато спре да ми липсва.Обичам, когато не съм до него и ми пише или ми се обади за да ми каже, че му липсвам.Спре ли да ми липсва или аз на него...вече няма смисъл.
    The guy gets all the glory the more he can score,
    while the girl can do the same and then you call her a whore!

аз съм много объркана натура и ако другия не вземе решение,ще си се лутам ту заедно,ту разделени.Е зависи отвръзката

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си