.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: Болка?

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt

Болка?

Здравейте, всички.
    Може би това е поредната тема без смисъл, но . . има нещо, което ме тревожи. .
    Един въпрос, на който не мога да си отговоря. .
    Съществува ли любов БЕЗ болка?Или болката винаги я има?Във всяка връзка?Във всяка фаза на връзката?Ето на аз съм щастливо влюбена, обичаме се, не е някаква краткотрайна връзка.8 месеца, сериозни сме.Държим един на друг.Имаме си доверие казваме си всичко.И пак се караме, и пак си причиняваме болка и пак си казваме същите думи всеки пореден път. . :С Болката в любовта винаги ли я има??Кажете ми вашите връзки как са?Безупречни?Без болка?Или и при вас го има?Та да не се притеснявам, че при нас нещо не е в ред?
    Мерси, че прочетохте.Поулекна ми . . Не зная дали някой разбра как се чувствам :С

Първо да ти кажа че никоя връзка не може да бъдя перфектна(поне аз не съм имала или съм чувала за такава) и да мисля че във всяка връзка има болка,може и да е малко но болката я има поне според мен
    ...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Ами то къде и да видиш като пояснение на думата любов има нещо положително и отрицателно в нея.Няма друго такова чувство,което да изпитваш едн. болка и радост.Ами то понякога болката ти помага в известен смисъл.Оценяваш някои неща повече от преди.Издигаш се духовно и не помага да не направиш отново същата грешка.

П.П.-Всъщност има такова странно чувство.Когато тая по химия говори нещо.Хем те дразни от една страна,от друга ти ще си пръснеш червата от смях.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Град
    Hasselt
    Така е.Промених се напълно.В сръвнение с преди съм светица.Точно заради това все се чудих защо пак така се случва, че има нещо, които правя все пак грешно.Но мерси, че ме успокоихте, явно трябва да се подготвям за още много такива случки.
    Просто е странно.Как до преди момент този човек те прави толкова щастлива и в следващият момент вече плачих и се чудиш с какво си сгрешил или защо си заслужил тази болка.Следващият ден вече всичко е забравено и любовота е още по-силна и вече си сигурен е сега и това няма повече да правя, сега трябва всичко да е перфектно . . и да перфектно е . . до следващата кавга за нещо малко =))) :С

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    ми май те разбрах, ама съм леко в космоса в момента.
    чесно казано до голяма степен си зависи от човека ДО КОЛКО ЩЕ ЗАДЪЛБАВА В ТАЯ БОЛКА И КОЛКО ЩЕ Я ЧОВЪРКА!
    все гледам на живота от реалистично-оптимистичната му част, но като дойде период, в който оставям все повече и повече на саме със себе си и осъзнавам някои истини и ме боли не само за любовта, ами и за това, което безпаричието ми причинява (тъй като като няма пари, няма излизания - демек няма разсейване) и си кибича в нас и си изпадам в некви размисли и простотии.
    Болка винаги има, не само във взаимоотношенията ни със срещуположния пол, ами във всяка една сфера на живота.
    Цаката е да си раняван многобройно пъти, за да дойде момент, в който да спре НАИСТИНА да ти пука за всички мизерии, ставащи около тебе!
    ......
    !!!!!!!!

Имам доста дълга връзка и установих, че колкото повече се обичат двама души, толкова повече болка си причиняват, просто защото, колкото по-голяма е любовта, толкова повече забелязваш малките неща, които той прави или не прави за теб(и обратното) и се вманиячаваш в неща на които попринцип не би обърнал внимание.
    Любовта е сляпа, но надушва парите!

Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от thelostone
    Имам доста дълга връзка и установих, че колкото повече се обичат двама души, толкова повече болка си причиняват, просто защото, колкото по-голяма е любовта, толкова повече забелязваш малките неща, които той прави или не прави за теб(и обратното) и се вманиячаваш в неща на които попринцип не би обърнал внимание.
    Така е.Значи ме разбираш добре.
    При мен случаят е малко по различен.При мен се задълбават стари рани . . :С стари грешки се изкарват на показ . .защото просто няма нови.А все трябва да има нещо, заради което да се скараме, да се сдърпаме, да се нараним. . :С Ей това все ще си го има май . . Май ни е в природата това.

и аз съм на мнението,че болката е любов,колкото и да се стараеш да не нараниш любимия,го правиш.Просто болката е удоволствието да знаеш,че изживяваш нещо истинско...

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo
    любовта е болка.. понякога сладка, а на моменти не толкова, без болката любовта не е любов. Болката и страданието причиняват интереса, замисли се идеална връзка... ще ти омръзне мноооого бързо!...
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

Град
    Destanation unknown ((:
    Любов без болка е като шопската салата без ракийка

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Любов без болка е като шопската салата без ракийка
    + priqtna kompaniq

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    В любовта боли винаги .. ! Ясно е ,че не искате да се наранявате , но го правите,но това ви кара да ставате все по-силни и да преодолявате всичко което ви се изпречи.
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Цитирай Първоначално написано от AiKaTa
    любовта е болка.. понякога сладка, а на моменти не толкова, без болката любовта не е любов. Болката и страданието причиняват интереса, замисли се идеална връзка... ще ти омръзне мноооого бързо!...
    +1
    I know I should stop believing ... !

Град
    sofiqqq
    във всяка връзка където са вложени истински чувства има болка 1 защото никой не е перфектен .. а ако всичко беше идеално щеше да е скучно и да няма тръпка ддз аз нз връзка без болка ... при мен с бившия ми за 1 година страшно много болка и до днес обичаме се много но се наранява ме страшно много ..обаче просто тая болка си струва заради дори и малкото мигове щастие защото е било 100%-во
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Град
    Hasselt
    Така е съгласна съм с всички Вас.Но понякога се чувствам ужасно.Заради нещо, което той не може да забрави, нещо, което е станало преди да се събера с него дори, та заради този факт вчера той ми заяви, че тази болка ще я има завинаги и че трябва да се научи просто да живее с нея и така тя ще изчезне.
    Тъпо ми е.Глупаво ми е да зная, че човека, за който всичко ще дам има болка заради мен.Тъпо ми е много.Чудя се понякога егоист ли съм какво съм, че съм с него при полужение, че той е наранен, а след това си викам, но ако го оставя пак ще го боли, той наистина ме обича много.
    Какво да правя?Това нормално ли е?Да го оставя ей така от време на време да се сеща за това и да го боли, че и мен наранява много по този начин!? :С

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Много позната история. Досега не съм имала връзка, в която да няма спорове, разногласия и понякога обидни думи, за които и двамата да съжаляваме после. Няма перфектни неща на този свят.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    vuv vs vruzka ina karanici,bolka i t.n.,no,kogato dvama se obi4at i durjat edin na dryg,preodolqvat vs
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Skenderland
    Няма любов без болка!Независимо дали става въпрос за настоящи или минали грешки!Може да боли не само от думите,но и от много други обстоятелства!Представете си чивек,които е лудо влюбен,обича,но трябва да дели половинката си с някой друг!Това също е болка!И то адски голяма!Да обичаш и да знаеш,че си втора дупка на кавала,въпреки всичко,е убийствено!
    От друга страна нещата,които са казани несъзнателно и необмислено в яда на някой,дори да не ги мисли,болят и оставят дълбок белег!
    Друга е вече темата за характера на човека,до колко умее да прощава,дали натяква стари грешки или си отмъщава за болката!
    Независимо от всичко,всеки си е индивидуален и един жест,приказка или действие на някой може да нарани другия,просто въпрос на характер!
    Да,любовта е болка,най-сладката болка,която човек познава!Глупаво е,че се борим за тази болка с цената на всичко!Може би е заложено в нас да се самонараняваме (колко по-лесно би ни било да имаме само бройки,за емоцията,без чувства,да няма любов,наранени,обидени,бол а и прочие)!Темата е обширна!
    Обичайте се,колкото и да боли,борете се за любовта си,може би това е единственото истинско нещо останало в живота ни!Всеки избира сам за себе си!За мен любовта си струва!Ще се боря,дори и убийствено д ме боли!
    Сърцето има разумни методи,неведоми на разума!

От Любовта Боли - мисля, че Любов без болка не е любов!

Град
    Силистра
    няма перфектни хора..няма и перфектни връзки..няма и любов без болка..ако нямаше болка нямаше да е толкова интересно..чувството нямаше да е толкова дълбоко..
    Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!

Град
    Ямбол
    Връзка без болка просто няма! Такава е реалността. Както има хубави моменти, така има и лоши.

За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
    P.S. Момиче съм
    http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED

Цитирай Първоначално написано от thelostone
    Точно ;],според мен в любовта трябва да има разнообразие не всичко да е розово,пък и все пак не може без караници

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    ^moje, be, shto si mislite, che ne moje...

Цитирай Първоначално написано от SkendY_F
    Няма любов без болка!Независимо дали става въпрос за настоящи или минали грешки!Може да боли не само от думите,но и от много други обстоятелства!Представете си чивек,които е лудо влюбен,обича,но трябва да дели половинката си с някой друг!Това също е болка!И то адски голяма!Да обичаш и да знаеш,че си втора дупка на кавала,въпреки всичко,е убийствено!
    От друга страна нещата,които са казани несъзнателно и необмислено в яда на някой,дори да не ги мисли,болят и оставят дълбок белег!
    Друга е вече темата за характера на човека,до колко умее да прощава,дали натяква стари грешки или си отмъщава за болката!
    Независимо от всичко,всеки си е индивидуален и един жест,приказка или действие на някой може да нарани другия,просто въпрос на характер!
    Да,любовта е болка,най-сладката болка,която човек познава!Глупаво е,че се борим за тази болка с цената на всичко!Може би е заложено в нас да се самонараняваме (колко по-лесно би ни било да имаме само бройки,за емоцията,без чувства,да няма любов,наранени,обидени,бол а и прочие)!Темата е обширна!
    Обичайте се,колкото и да боли,борете се за любовта си,може би това е единственото истинско нещо останало в живота ни!Всеки избира сам за себе си!За мен любовта си струва!Ще се боря,дори и убийствено д ме боли!

Много точно казано.
    I know I should stop believing ... !

Град
    на ЛуНаТа
    Във любовта винаги има болка.. неможе винаги живота да е розов
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си