.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27

Тема: Болка?

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Според мен в една връзка винаги има и от двете - и любов, и болка. Хората сме различни и не сме безгрешни. На всеки му се случва да сбърка някъде къде нарочно, къде без да иска... и по този начин да нарани най-близкия си, но за това е измислена прошката, която пък от свя страна общо взето и трудно се дава, и трудно се получава... Кофти е наистина. И при мен е било така - щастлива съм била, но си е имало и наранявания... Както казах според мен това е нормално и тези наранявания и скарвания сплотяват връзката... Разбира се, много зависи за какво става дума... Има неща, които не се прощават толкова лесно или пък изобщо не се прощават... Но въпреки всичко аз съм на мнение, че независимо от болката, си заслужава. Аз лично предпочитам и да съм била щастлива, и да съм била наранена, защото искам да опитам от всичко. Както се казва: "По-добре да срещнеш любовта и да я изгубиш, отколкото изобщо да не я познаеш" ...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

няма любов без болка.дори взаимоотношенията ви да са перфектни и никога да не се карате(което си е по4ти невъзможно) все ще се намери нещо друго да ви трови живота.
    I can't stop myself from loving you <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си