.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T

Да се боря ли ?

Наскоро ми се случиха толкова много неща,а аз вместо да помисля за мен мислех през целото време за приятелите си..А през това всичкото време падах и се изправях.И чак сега разбрах,че сега съм още по самотна и по негативна от всякога.Направих толкова много грешки,за които сега съжалявам.Седя седя и пиша тук..защото няма на кого да разкажа какво ми е при положение,че когато съм с приятелите си викаме един през друг пък и те си имат проблеми.Повечето ми приятели са момчета..и не става толкова често да им разправям за живота ми.Писах 2-теми за едно момчее...излязохме два пъти и той веч искаше да спи с мен .Ее не му пуснах..продължихме си подържаме връзка.Той тръгна с някаква.Скъсаха,а сега сваля всяка,ч и моята най-добра приятелка.Въпреки,че не знае за какво животно го мисли и че никога няма да се скараме за момче. Та така иска да се видим днес за малко..аа аз нямам желание,защото аз няма да съм сама пък и той ще излиза на среща за какво ми е.Само незнае на мен какво ми е и,че година се борих да го спечеля,а тя още на 3-тия ден го имаше (въпреки,че на външен вид и характер не бива.) ....Всичките ми приятели не го харесват,защото знаят колко много пъти ме болеше...усещаха го.Преди ме зарибяваше глупости...а сега като приятели си говорим той ме търси и някакви такива забравих да кажа,че живвее много близо до дома на 700 метра някъде.Лятото ставаха нещата...но незнам.
    Та въпроса ми е да продължа ли да се боря за него?!След коато сама осъзнавам,че е сваляч въпреки че той го отрича... Но с времето страшно много се привързах за него..макра и дори да е по голям от мен с 5 години.
    Моля без спами ?!
    ПС:съжалявам ако има граматически и правописни грешки обаче в момента не ми е до това....
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Re: Да се боря ли ?

Цитирай Първоначално написано от balu4ka
    Наскоро ми се случиха толкова много неща,а аз вместо да помисля за мен мислех през целото време за приятелите си..А през това всичкото време падах и се изправях.И чак сега разбрах,че сега съм още по самотна и по негативна от всякога.Направих толкова много грешки,за които сега съжалявам.Седя седя и пиша тук..защото няма на кого да разкажа какво ми е при положение,че когато съм с приятелите си викаме един през друг пък и те си имат проблеми.Повечето ми приятели са момчета..и не става толкова често да им разправям за живота ми.Писах 2-теми за едно момчее...излязохме два пъти и той веч искаше да спи с мен .Ее не му пуснах..продължихме си подържаме връзка.Той тръгна с някаква.Скъсаха,а сега сваля всяка,ч и моята най-добра приятелка.Въпреки,че не знае за какво животно го мисли и че никога няма да се скараме за момче. Та така иска да се видим днес за малко..аа аз нямам желание,защото аз няма да съм сама пък и той ще излиза на среща за какво ми е.Само незнае на мен какво ми е и,че година се борих да го спечеля,а тя още на 3-тия ден го имаше (въпреки,че на външен вид и характер не бива.) ....Всичките ми приятели не го харесват,защото знаят колко много пъти ме болеше...усещаха го.Преди ме зарибяваше глупости...а сега като приятели си говорим той ме търси и някакви такива забравих да кажа,че живвее много близо до дома на 700 метра някъде.Лятото ставаха нещата...но незнам.
    Та въпроса ми е да продължа ли да се боря за него?!След коато сама осъзнавам,че е сваляч въпреки че той го отрича... Но с времето страшно много се привързах за него..макра и дори да е по голям от мен с 5 години.
    Моля без спами ?!
    ПС:съжалявам ако има граматически и правописни грешки обаче в момента не ми е до това....
    Spored men nqma smis1l... 2-ra sre6ta i iska da praite sex... toq e broikadjiq... ako ti e tolkova do sexa bori se za nego

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T

Re: Да се боря ли ?

Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Цитирай Първоначално написано от balu4ka
    Моля без спами ?!
    Spored men nqma smis1l... 2-ra sre6ta i iska da praite sex... toq e broikadjiq... ako ti e tolkova do sexa bori se za nego

Проблема ми е точно това,че не ми е до секса.В смисал с времето се привързах ,влюбих.И искам нещо по сериозно ..за това говоря.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

По-добре не се занимавай, щом е само за секса. Все пак, ако имаш силни чувства, поговори с него. Но според мен няма смисъл само ще се нараниш повече.
    I know I should stop believing ... !

Мега фен Аватара на Hilary_
    Мацка аз си мисля че си твърде разумна за да продължиш да му угаждаш... може да отрича че е сваляч но действията говорят повече.... Остваи го нека сам дойде ако иска... ако не майната му... Виждам че си свястно момиче така че съм сигурна че ще си намериш нещо много по добро което да те направи много по щастлива... Успех ти желая!!! Ине м усе връзвай.. за нищо не става!!!!

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Недей ! Изневерява; сваля всяка, че и най-добрата ти приятелка; иска секс след второто излизане; приятелите ти не го одобряват; 5 години по-голям... не си струва, да ти кажа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си