- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Промяна ?!
Здравейте имам въпрос.. Променя ли се менстуацията на момичето след първия път..тоест по дълга ли става ..болезнена..кратка ?
Мерси предварително!
Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!![]()
![]()
Няма връзка секса с менструацията. Единственото което ще се промени е, че ще ти дойде на момента в който се появи зацапване и ще се изчистиш по-бързо на края.
случва се след първия акт да закуснее малко или да подрани, но после нещата са си нормалниНо това подраняване или закусняване се получава покрай емоциите от първия път
![]()
И аз съм на това мнение ; )Първоначално написано от shokoto91
Обикновено след като започнеш да водиш полов живот,менструацията става по-точна,т.е.идава си на време.При повечето момичета е така,не при всички.При мен стана така,също както и при доста мои приятелки![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
ми аз знам, че може да закаснее малко както при мен ми закасня 3-4 дена![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Първоначално написано от 4epHo0KaTa_Lady
Зависи от организма.На мен преди ми беше много нередовна и безболезнена.Откакто започнах да водя полов живот ми стана редовна и болезнена.
Първоначално написано от LovelyGirl
при мен цикала ми се нормализира като почнах да правя секс и сега ми идва почти на една и саща дата +- един два денаПървоначално написано от 4epHo0KaTa_Lady
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
не и при мен
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
при повечето момичета се применя след първия път
не е нито странно нито опасно и няма от какво да се притесняваш
ми при мен нямаше НИКАКВА промяна ама изобщо!!!!!!!!!при всеки е различно!
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....