.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Малък проблем с едно момиче

Ами значи харесал съм си едно момиче ехее от преди 2 години. Тя и тогава си беше дръпната и само идваше до нас да гледаме някой филм. Нищо не стана тогава, аз бях влюбен тя пък дръпната. Сега обаче от скоро пак се здобрихме (за кой ли път вече) и аз като малко по нахален (тъй като вече любовните чувства ги няма) и пуснах ръка. Първоначално се дърпаше, и 1вия път само за гърдите през блузата ми даде да я барам. На 2рия път пак се дърпаше но ми даде и да я съблека, и във путето да и бъркам и циците да и мачкам, и тъкмо щеше да свърша и аз и казах че искам и аз малко нещо за мен. Тя отказа и аз си изкарах пръстите направи се на разсърдена но вечерта ми драсна закачлив смс. И от там си викам аха 3тия път може пак да се дърпа но ще го направим, ама тя спря да се обажда. Взе да чака само аз да я търся все на гости ходи. Сестра е на един мой приятел, знам че от година 2 не е правила секс, няма гаджета, не излиза с момчета. Имала е 2 сериозни връзки и това е. Знам че ме харесва, знам че иска да ми да де повече но е мега срамежлива, и незнам как да го кажа такава със задръжки. Ако не бях нахален сигурно нямаше да ми даде и да я барам. Може ли да ми дадете някакъв съвет .... да я търся ли повече да не я ли. Не съм от типа момчета "един път да преспя с нея и повече няма да и звънна" Знам че може да звучи смешна темата ама ми е тъпо така нещата да са до половината и край ни звук ни картина.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Абе ако някой говори така за мен и аз не бих му пуснала... Незнам дал иси за едното ебане ил ине но думите ти са много вулгарни... Остави я не нахалствай...не я притискай...тя ако иска ще те потърся...явно е сериозно момиче щом е имала само 2 серизони връзки... ти се радвай на това че ти е позволила да прави тия неща... и земи го оцени малко... Пък и може малко да се постараеш да я имаш...не само за секс...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Сам казваш, че не си момче, което ще спи с нея и ще я остави.Тоест искаш да ходите?Тогава покажи й, че я харесваш.Предложи й.Не почвайте със секса.Първо да бъдете заедно, пък тогава за секс мисли

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Сам казваш, че не си момче, което ще спи с нея и ще я остави.Тоест искаш да ходите?Тогава покажи й, че я харесваш.Предложи й.Не почвайте със секса.Първо да бъдете заедно, пък тогава за секс мисли
    Тя това го знае от преди 2 години аз тогава подходих със както си му е реда, срещи свалки накрая ми каза че не иска нищо и че не изпитва нищо към мен и аз спрях да я търся. Обаче тя продължи, търси ме говори ми мило ... това за човек който има чувста към теб си е леко гадно, той се разкъсва от вътре.

П.С Не съм и говорил вулгарно и тнн, а да оценя какво ми е дала ли? Че аз ако не си го бях поискал нищо нямаше да получа но както и да е не е за това темата.

Ми ако не я обичаш недей се занимава след като е имала 2 сериозни връзки.Логично е да иска нещо сериозно и след като вижда,че я обарваш още преди да сте си казали какво искате един от друг...е нормално да те отбягва.

Кой говори за друг човек така... Що за селянин ще казва "хванах я за путето"
    Я се осъзнай

Повече от фен Аватара на littlebaby
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от drakar
    Тази тема дори не е оригинална... имаш един малък пропуск който те издаде
    "На 2рия път пак се дърпаше но ми даде и да я съблека, и във путето да и бъркам и циците да и мачкам, и тъкмо щеше да свърша и аз и казах че искам и аз малко нещо за мен. Тя отказа и аз си изкарах пръстите направи се на разсърдена но вечерта ми драсна закачлив смс."
    Уж момче ама си и момиче нещо Не ми се връзва... А и кой говори за друг човек така... Що за селянин ще казва "хванах я за путето"
    Я се осъзнай
    Момичето се е разсърдило,не той.

Съжалявам моя грешка.. но все пак човека е безкрайно вулгарен

Я се осъзнай
    q zemi ti se osuznai

Цитирай Първоначално написано от niki7y
    Я се осъзнай
    q zemi ti se osuznai
    Ако се осъзная ще спра да отговарям на такива като теб а това не мога да си го позволя

Я се осъзнай
    q zemi ti se osuznai
    Ако се осъзная ще спра да отговарям на такива като теб а това не мога да си го позволя

Я се осъзнай
    q zemi ti se osuznai
    Аз викам тази тема която с теб си обсъждаме да я прекратим защото стана малко Оф-топик спам флъд

Я се осъзнай
    q zemi ti se osuznai
    Аз викам тази тема която с теб си обсъждаме да я прекратим защото стана малко Оф-топик спам флъд
    ..
    aide leka

Не закривайте темата, защото тя по уникален начин олицетворява бг тийн културата в точно две думи. Тя е арогантна безсърдечна красавица и не уважава никой докато някой не я смачка и не я изчука, той е нагъл и не уважава някоя, той принуждава към секс с наглост и неуважение.

Ето това е 90% от съвременна тийн "любов".

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Грешките в живота ми го правят интересен!

le parkour .. beatbox .. break dance

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от kantona
    Не закривайте темата, защото тя по уникален начин олицетворява бг тийн културата в точно две думи. Тя е арогантна безсърдечна красавица и не уважава никой докато някой не я смачка и не я изчука, той е нагъл и не уважава някоя, той принуждава към секс с наглост и неуважение.

Ето това е 90% от съвременна тийн "любов".
    Какъв ти е проблема ? Като че ли не си минал от там.
    Иначе, по темата - не я насилвай. Намери си друго за секс. Може момичето да не те иска.

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    тя тая голяма курва е чоек ;D
    GTA Stunting

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Абе ако някой говори така за мен и аз не бих му пуснала... Незнам дал иси за едното е**не ил ине но думите ти са много вулгарни... Остави я не нахалствай...не я притискай...тя ако иска ще те потърся...явно е сериозно момиче щом е имала само 2 серизони връзки... ти се радвай на това че ти е позволила да прави тия неща... и земи го оцени малко... Пък и може малко да се постараеш да я имаш...не само за секс...
    Ти на никого, никога не би пуснала

Фен
    Град
    Софеа
    Копеле, от теб нищо не става, сериозно.
    На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си