Ами значи харесал съм си едно момиче ехее от преди 2 години. Тя и тогава си беше дръпната и само идваше до нас да гледаме някой филм. Нищо не стана тогава, аз бях влюбен тя пък дръпната. Сега обаче от скоро пак се здобрихме (за кой ли път вече) и аз като малко по нахален (тъй като вече любовните чувства ги няма) и пуснах ръка. Първоначално се дърпаше, и 1вия път само за гърдите през блузата ми даде да я барам. На 2рия път пак се дърпаше но ми даде и да я съблека, и във путето да и бъркам и циците да и мачкам, и тъкмо щеше да свърша и аз и казах че искам и аз малко нещо за мен. Тя отказа и аз си изкарах пръстите направи се на разсърдена но вечерта ми драсна закачлив смс. И от там си викам аха 3тия път може пак да се дърпа но ще го направим, ама тя спря да се обажда. Взе да чака само аз да я търся все на гости ходи. Сестра е на един мой приятел, знам че от година 2 не е правила секс, няма гаджета, не излиза с момчета. Имала е 2 сериозни връзки и това е. Знам че ме харесва, знам че иска да ми да де повече но е мега срамежлива, и незнам как да го кажа такава със задръжки. Ако не бях нахален сигурно нямаше да ми даде и да я барам. Може ли да ми дадете някакъв съвет .... да я търся ли повече да не я ли. Не съм от типа момчета "един път да преспя с нея и повече няма да и звънна" Знам че може да звучи смешна темата ама ми е тъпо така нещата да са до половината и край ни звук ни картина.