- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- КЪСНО ЛИ Е ....?
С бившия ми приятел го правихме миналия месец, той свърши извън мен ,но 5 мин по-късно пак го направихме. Въпроса ми е възможно ли е да е имало сперма върху хуя му и да съм забременяла ? Трябваше да ми дойде на 3ти януари ,сега е 10 и още не е . Късно ли е да си взема тест за бременност ? Незнам какво да пражя ,мн, съм притеснена. Посъветвайте ме нещо![]()
Съвета:
- Успокой се
- Купи си тест
Първоначално написано от jabokinq
ако са минали 14 дни взимай тест и не се чуди.А доколкото разбирам не си пила Ескапел.Защо?
И един друг въпрос малко страничен - как успя той само след 5 минути![]()
'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!
Вземи си тест за бременност.Много ми е интересно защо не си пила Ескапел???![]()
Ми..има голяма вероятност да си бременна...не че искам да те плаша ама...сори. Вземи си тестче за най-сигурно. И другия път му кажи да се измие и да пишка иначе....знаеш какво може да стане.
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Първо по темата : съвсем възможно е. А тест за бременност никога не е късно да се взема. Може единствено да е рано!! Неразбирам защо като толкови ви кефи този секс без презерватив не започнете да пиете противозачатъчни? Тогава всички тези теми изведнъж ще изчезнат. Цикълът ви ще си е редовен и всичко ще е наред!Първоначално написано от scarlett8
А, scarlett8, аз съм го правил и без тези 5 мин. Просто свършвам свалям единия презерватив и веднага слагам другия и продължавам. Не знам какво се чудиш толкова...
Нека маратонът да започне сега!
ми зашиси от тоша да ли си измил *** ..ако го е напрашил нчма никаш яанс ако не знаюи мойе и да си защото остават сперматозоидюета![]()
Има вероятност да си бременна = направи си един тест,за да знаеш 100% дали СИ или НЕ си бременна![]()
И другия път = кажи на приятеля си да се измие..И ако не ползвате презерватив = ползвайте..И когато се притесняваш вземи Ескапел (но не след 1 месец)
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
А, не! Тогава в раздел Здравни ще ни залее помия от сорта на:Първоначално написано от SexyZnayko
"Препоръчайте мамолог"
"Напипах бучка- какво да правя?"
"Имам кървене-дали като спра хапчетата, ще ми дойде нормална менструация?"
"Спрях хапчетата, но редовна менструация нямам- какво да правя"
и т. н. и т. н.
И както любимият отговор на всички е или "Това е нормално", или "Иди на лекар", пуберите ще цъфтят и вържат, защото за капак мама не знае, че милата й щерка води полов живот, а тате току-виж й натроши кокалите!
Че и откъм профилактични прегледи сте под всякаква критика и си мислите, че мамолозите и гинеколозите трябва да ви канят с пита и сол да си направите профилактичен преглед!
Авторке, пак навреме си се сетила за тест- 14 дни след акта и на първия ден от закъснението отчита. Стискам палци да е отрицателен.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ще ме прощаваш, ама противозачатъчните отдавна не са толкова вредни. В САЩ например сигурно над 80% от жените ги взимат независимо редовен или нередовен полов живот водят и дали с един или няколко партньора.
Прав си че жените трябва да ходят по доктори и те подкрепям за думите ти за профилактичните прегледи.
Обръщай се към мен в женски род, ако обичаш!Първоначално написано от SexyZnayko
Попрочети малко статистика и виж какъв е относителния риск и каква е кумулативната заболяемост за някои онкологични заболявания сред жени, приемали ОК. Тогава пак ще си говорим.
Интересно, че ми посочваш САЩ за пример, а те правят най-голям брой изследвания в тази област....
И потърси инфо за отдалечените-във-времето-странични-ефекти от оралните контрацептиви.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Извинете ме, млада госпожицеПървоначално написано от kalpazanka
Аз съм в САЩ в момента и го казвам от опит. А относно изследванията - недей да приемаш всичко за чиста монета. Ако бяха канцерогенни щяха да са ги забранили!
Човече, съвременната патоанатомия и хирургия /като имаща отношение към онкологията/ са признали ролята на естрогените в канцерогенезата. Не е нужно да откриваме топлата вода.
ЕЕем тва да не ти е бонбон за всеко свършване ескапел а???-нема нищо интересно,боооже а и по изразите й ,които са доста вулгарни не ми се вярва таа тема да е верна!!!!Първоначално написано от v1d1m0n3v1d1m
ЪЪм откъде си че така странно пишеш?Първоначално написано от azida
![]()
+ памперсиПървоначално написано от AlokiNn
GTA Stunting
Първоначално написано от Bixel
Убийствено чувство за хумор имаш!
Има ли 2 черти бързо бързо му звънни![]()
Спермата си остава върхо хуя и ако не се е измил си бременна![]()
СъглансенПървоначално написано от kalpazanka
![]()
![]()
![]()
![]()
еЙйЙЙй да ви се похваля,направих си тест и НЕ съм бременна ! Много се радват и мерси за коментарите,който дадохте по темата ми !![]()
![]()
![]()
![]()
така и така има тема и гледам развивате за ЕСКАПЕЛ ... и аз да ви попитам нещо~ Направих супер голямата глупост да правя секс без презерватив за което съм си виновна...ноо приятеля ми несвърши в мен за което секи ми вика спокоино--ама аз за по сигурно го пих хапченцето и то даже на 11час от акта(не като др на 3тия ден) таа даите мнения дали може да съм бременна!? а попринцип мин месец ми свърши на 20.....
споко бе човек копуваш си едно тестче спазваш опътванията и си ок но аз ти давам 95% шанс че си добре
Съгласна съм .. ако толкова искат да правят секс без презерватив да започнат да пият противозачатъчни ..Първоначално написано от SexyZnayko
![]()
А колкото до вредата им .. че нали за това са докторите, прегледите .. те си знаят работата!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3