.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Търся..

Град
    Велико Търново

Търся..

..номера на козметичен салон Еуфория,Велико Търново,ама във Гугъл търсих и го нямаше,ако някой го е посетил и си е взел визитка или просто знае номера моля да го каже !!

Град
    Велико Търново
    Охх няма ли някой от Велико Търново който да знае номера на салона

ми аз съм ама не съм чувала за такъв салон
    КоГаТо Си На рЪбА,КрАчКаТа нАпРЕд нЕ е АлТеРнаТиВа..!!!

Супер фен Аватара на galu6a
    имаше идн телефон дето като се обадиш и кажеш ккаво търсиш хгел,магазин и т.н. ти казват потърсих май се казваше телефон за справки
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от galu6a
    имаше идн телефон дето като се обадиш и кажеш ккаво търсиш хгел,магазин и т.н. ти казват потърсих май се казваше телефон за справки
    144

Супер фен Аватара на galu6a
    да точно този обади се и питай
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Град
    Велико Търново
    аз още вчера звънях и го нямаха та днес отидох до салона и си запазих час утре съм на маникюр и ще ми слагат гел върху естествени нокти после ще пуска снимки в темата за Ноктопластиката и декорацийките да ви се похваля

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Цитирай Първоначално написано от sweetsunshine
    аз още вчера звънях и го нямаха та днес отидох до салона и си запазих час утре съм на маникюр и ще ми слагат гел върху естествени нокти после ще пуска снимки в темата за Ноктопластиката и декорацийките да ви се похваля
    Каква е цената?
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от GabisiTa
    Каква е цената?
    ами сигурно около 40-50 лева ще ми излезе но просто все като си пусна дълги нокти и то наистина дълги някой го чупя,моите нокти са твърди и немогат да се огъват и така ще мога да си ги запазя за по-дълго време

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Цитирай Първоначално написано от GabisiTa
    Каква е цената?
    ами сигурно около 40-50 лева ще ми излезе но просто все като си пусна дълги нокти и то наистина дълги някой го чупя,моите нокти са твърди и немогат да се огъват и така ще мога да си ги запазя за по-дълго време
    А моите са меки и ако успея да ги запазя да станат дълги, все чупя някой и затова се замислям дали да не си сложа гел... Ще чакам да видя как ще ти направят твоите :P
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

абе какъв е този гел и защо толкова мн пари?
    КоГаТо Си На рЪбА,КрАчКаТа нАпРЕд нЕ е АлТеРнаТиВа..!!!

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от PepElqShKaAa
    абе какъв е този гел и защо толкова мн пари?
    ами гел като гел-специален е за нокти.Покриват ти ноктите с гел(има и прозрачен има и цветни,но цветни не съм виждала в Бг)и се пече под една специална лампа.Следтова ако има неравенства се оформят и се лакират ноктите.

Ето и резултатът(ноктите ми са къси в момента,но си ги направих с гел специално,за да може да порастнат дълги без да ги изпочупя )

http://www.prikachi.com/files/553427z.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си