.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Hybrid View

Голям фен Аватара на NoOneElse
    Град
    И да дойдеш да ме окрадеш...

Re: сами ли решавате проблемите си ?

Цитирай Първоначално написано от ef4etyYy
    Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    в даск класната премести едно момче до мен (КРЕТЕНА НА ДАСКАЛОТО НИ) изключително тъп,не спира да се мести,да плямпа ,ДА ПЕЕ ,и...да ме дразни мега мноу...постоянно я молих да го премести ма тя НЕ..че и ни вика : карате се като след 15годишен брак тъпа...с класната имам 20 часа седмично и през цялото това време ТОА тряаше да седи до мен ...един ден се прибрах в мн скапано настроение..и влязох в скайпа..имам един приятел когото наричам брат(мн ми е близък,мн се обичаме и сме повече от бфф ..НЕ сме гаджета(ходи с една моя бфф ) ) та той ме пита кфо ми е щот забеляза че ми е вкиснато...разказах му и той вика утре ше дойда да те видя...на следващия ден дойде със съответната приятелка и като съзря дразнителя му се нахвърли,блъсна го в стената и го фана за гушата...говореше му нещо 5 мин и после го избута чак до стаята ни и хлопна вратата (тфа стана в коридора)..момчето оттогава не ми е казало нито дума ( ) а сички други в класа ми ме гледаха някак странно и ме питаха защо съм му извикала БИЯЧИ... някои викат че тоа проблем съм можела да го оправа и сама (пробвах,без резултат)..въпроса ми е вие сами ли се справяте в такива ситуации или някой ви помага като на мен...

мерси на всички които прочетоха всичко
    Не го прочетох и все пак отговора ми е че МАМА ми помага
    къде видя мама

OMG...та ти сама не помниш какво си написала...напрао ме издразни... прочети пак последните две изречения от темата си (виж и заглавието)... освен ако не искаш да обсъждаме селската проява на "брат" ти, а ако е така, си оправи темата и заглавието...

А за да съм сериозен, по темата ще кажа,че разчитам само на себе си... не обичам да съм зависим от някой или негов длъжник...

creet
    Guest
    аз сам се оправям, аз съм нещо като приятеля ти (брат), винаги използвам заплахи

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми

в даск класната премести едно момче до мен (КРЕТЕНА НА ДАСКАЛОТО НИ) изключително тъп,не спира да се мести,да плямпа ,ДА ПЕЕ ,и...да ме дразни мега мноу...постоянно я молих да го премести ма тя НЕ..че и ни вика : карате се като след 15годишен брак тъпа...с класната имам 20 часа седмично и през цялото това време ТОА тряаше да седи до мен ...един ден се прибрах в мн скапано настроение..и влязох в скайпа..имам един приятел когото наричам брат(мн ми е близък,мн се обичаме и сме повече от бфф ..НЕ сме гаджета(ходи с една моя бфф ) ) та той ме пита кфо ми е щот забеляза че ми е вкиснато...разказах му и той вика утре ше дойда да те видя...на следващия ден дойде със съответната приятелка и като съзря дразнителя му се нахвърли,блъсна го в стената и го фана за гушата...говореше му нещо 5 мин и после го избута чак до стаята ни и хлопна вратата (тфа стана в коридора)..момчето оттогава не ми е казало нито дума ( ) а сички други в класа ми ме гледаха някак странно и ме питаха защо съм му извикала БИЯЧИ... някои викат че тоа проблем съм можела да го оправа и сама (пробвах,без резултат)..въпроса ми е вие сами ли се справяте в такива ситуации или някой ви помага като на мен...

това е супер тъпо даже не мога да го нарека проблем
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Голям фен Аватара на mistake
    Град
    Наоколо
    Прекалено глупаво... все още летиш в облаците , ама не забравяй ,че колкото по-нависоко летиш, толкова от по-високо ще паднеш.
    А за въпроса ти... ами честно казано не всичко се решава с бой и нормално разсъждаващите хора се опитват сами да се справят с проблемите си...
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

Град
    София
    Ами аз пък съм на мнение,че добре си направила.И какво ти пука за другите,ще викаш когото си искаш,това си е твоя работа,този пък да е разбрал от дума.
    Иначе аз сама се оправям попринцип,но ако се наложи ще дойде някои,пък другите да си говорят к'вото искат(въпреки че не вярвам да го направят).

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    Много детска постъпка..другия път като го няма "брат ти" кой ще извикаш, ако пак стане нещо такова ?
    п.с винаги сама си решавам проблемите
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Аз винаги съм си решавала сама нещата,въпркеи че съм имала много момчета,които са искали да се справят те,а не аз.Не одобрявам боищата,просто съм по-спокойна натура и предпочитам да се оправям с думи...А иначе в този случай(твоя),когато си разказала на "брат си",не си можела да предполагаш как ще постъпи той(надявам се,че е станало така).Въпреки това обаче,когато е казал,че ще дойде е трябвало д аму кажеш без боища и такива неща.А за останалите от класа ти да не ти пука...

Oy, извинявай, ама ти 7ми клас ли си?
    'Щото аз съм и съм обърнала внимание, че е адски "популярно" и "модерно" да се "биете".
    Не одорбявам тези неща. Не ме притеснява факта, че "брат ти" е дошъл, или, че си го викнала, а по-скоро това, което е направил той. Не е правилно. Физическото насилие поради какъвто и да било повод е просто... нередно.
    Нито сте гъзари, нито по-умни, хитри или интересни.
    Само простаците си разрешават проблемите с бой и това не е учудващо - те просто не знаят как да се оправят по друг начин.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Oy, извинявай, ама ти 7ми клас ли си?
    ми не ,не съм 7ми 8ми съм

Няма голяма разлика.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Убий го да не ти пука-проблемите трябва да се решават и това е.Иначе сам си оправям проблемите...кой длуг ще ми ги оправи? Не разчитам на никой просто.

Цитирай Първоначално написано от jambo_bs
    Еми аз по принцип съм ходил много пъти да се занимавам в почти всички училища в града ама и съм викал приятели в даскало.Кво няма .... сбих са с един .... падна обаче са оказа че бил "връзкар" и след даскало 30 човека ма чакат да ма бият.Ми хубу .... един телефон и след половин час някъде 5 6 изядоха боя а другите са разотидоха.После всички ма уважаваха .... обаче тва не би трябвало да е начина и мразя да се бия.И аз бих дошъл ако някоя приятелка ма извика за такова нещо но няма да го бия.
    Е братле дет говориш за тоя дет си го набил,много ги мразя ей такива дето викат хора за кви се мислят сами не могат да се оправят къв мъж е,набил си го после като неква жена вика всеки може да викне,ся разбирам ако го набийте двама или трима тогава да викне ама... просто вече всичко се решава с бой като гледам.

hg

bh eeeeeeeeeee da stava koto 6te.. ko te interesuva tebe klasa i sikoto kato porasnat 6te se svetnat malko za ko stava duma i o6te 10000000 puti da go nabiqt golqma rabota ,toi sam si go e napravil taka !!!!!!! na koito nemu iznasq na palatka i tolkoz

Мега фен Аватара на Infinity
    Мии,,старая се да се справям сама,но понякога искам съвети
    To infinity and beyond.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си