- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- сами ли решавате проблемите си ?
Първоначално написано от ef4etyYy
OMG...та ти сама не помниш какво си написала...напрао ме издразни... прочети пак последните две изречения от темата си (виж и заглавието)... освен ако не искаш да обсъждаме селската проява на "брат" ти, а ако е така, си оправи темата и заглавието...
А за да съм сериозен, по темата ще кажа,че разчитам само на себе си... не обичам да съм зависим от някой или негов длъжник...
аз сам се оправям, аз съм нещо като приятеля ти (брат), винаги използвам заплахи![]()
Първоначално написано от ef4etyYy
това е супер тъпо даже не мога да го нарека проблем![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Прекалено глупаво... все още летиш в облаците , ама не забравяй ,че колкото по-нависоко летиш, толкова от по-високо ще паднеш.
А за въпроса ти... ами честно казано не всичко се решава с бой и нормално разсъждаващите хора се опитват сами да се справят с проблемите си...![]()
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
Ами аз пък съм на мнение,че добре си направила.И какво ти пука за другите,ще викаш когото си искаш,това си е твоя работа,този пък да е разбрал от дума.
Иначе аз сама се оправям попринцип,но ако се наложи ще дойде някои,пък другите да си говорят к'вото искат(въпреки че не вярвам да го направят).![]()
Много детска постъпка..другия път като го няма "брат ти" кой ще извикаш, ако пак стане нещо такова ?![]()
п.с винаги сама си решавам проблемите![]()
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Аз винаги съм си решавала сама нещата,въпркеи че съм имала много момчета,които са искали да се справят те,а не аз.Не одобрявам боищата,просто съм по-спокойна натура и предпочитам да се оправям с думи...А иначе в този случай(твоя),когато си разказала на "брат си",не си можела да предполагаш как ще постъпи той(надявам се,че е станало така).Въпреки това обаче,когато е казал,че ще дойде е трябвало д аму кажеш без боища и такива неща.А за останалите от класа ти да не ти пука...Първоначално написано от ef4etyYy
Oy, извинявай, ама ти 7ми клас ли си?
'Щото аз съм и съм обърнала внимание, че е адски "популярно" и "модерно" да се "биете".
Не одорбявам тези неща. Не ме притеснява факта, че "брат ти" е дошъл, или, че си го викнала, а по-скоро това, което е направил той. Не е правилно. Физическото насилие поради какъвто и да било повод е просто... нередно.
Нито сте гъзари, нито по-умни, хитри или интересни.
Само простаците си разрешават проблемите с бой и това не е учудващо - те просто не знаят как да се оправят по друг начин.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
ми не ,не съм 7миПървоначално написано от GbSy
8ми съм
Няма голяма разлика.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Убий го да не ти пука-проблемите трябва да се решават и това е.Иначе сам си оправям проблемите...кой длуг ще ми ги оправи? Не разчитам на никой просто.
Е братле дет говориш за тоя дет си го набил,много ги мразя ей такива дето викат хора за кви се мислят сами не могат да се оправят къв мъж е,набил си го после като неква жена вика всеки може да викне,ся разбирам ако го набийте двама или трима тогава да викне ама... просто вече всичко се решава с бой като гледам.Първоначално написано от jambo_bs
bh eeeeeeeeeee da stava koto 6te.. ko te interesuva tebe klasa i sikoto kato porasnat 6te se svetnat malko za ko stava dumai o6te 10000000 puti da go nabiqt golqma rabota ,toi sam si go e napravil taka !!!!!!! na koito nemu iznasq na palatka i tolkoz
![]()
Мии,,старая се да се справям сама,но понякога искам съвети![]()
To infinity and beyond.