- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Имате ли учиели, които ги възприемате и като приятели?
Казвайте по кой предмет са, и горе-долу на колко години? Аз имам, учителя фо физкултура, на 26 години е. Даннте ми трябват за проучване за училищния вестник, защото ме помоли редактора да му помогна.
Имах 1 даскалица към 60 години познава се със наще и много приятелски се държеше с целият класИзкуфяла бабка, да те разпилее от смях
![]()
mii nz mojebi klasnata mitq e nai qkata klasna koqto sam imala
ne prawi problemi za ni6to vodi ni na ekskurzi vijda ni piqni i ni6to ne kazva
darji se strogo no i priqtelski s nas
![]()
Да,госпожата ми по английски.Не знам на колко години е предполагам,че е някъде към 30-те.
Първата ми класна....(От 1-ви до 4-ти клас)![]()
Учителя ми по физкултура, учителката по история и най-добрата учителка, която съм имала - Невена...Тя ни беше по рисуване и пластика...уникална жена![]()
![]()
Обичам те, Вени
![]()
Не, нямам чак като приятели..всеки влиза изнася си урока и излиза.![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Не, не мога да възприема никой учител като приятел без значение как се държи.Просто нагласата ми е такава.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
В момента няма такъв даскал. Иначе тази, с която най-спокойно мога да поговоря в междучасието е по Биология.
В 7-ми клас с даскалката по Английски бяхме нещо като best friends![]()
на 30 години беше някъде. Ех, липсва ми.
Ne , za6toto priqtel ne bi me ostavil na popravitelenIna4e ima nqkvi s koito ne si govorim prez zubi ama sa rqdkos
![]()
phah
Дам, класната ми-някъде около 50 и учителката ми по английски-30.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Ами като не учиш, естествено че ще те остави на поправителен, колкото и да ти е добър приятел, не знам в твоето училище как е, но в моето ако съучениците ти разберат, че не си учил, няма да ти кажат "Браво, само така пич", а напротив, ще те упрекват за мързела ти, не казвам, че ми е някакво зубръско училището, а просто, че се държи на образованието, учителите не влизат, за да имат доказателство, че са си заслужили заплатите, а за да ни научат.Първоначално написано от balon4eee
chak priqteli ne..
94 % от българското население не може да смята.Ако ти си от тези 8,които могат,сложи това в профила си.
Чак приятели не , но с някой си се разбирам перфектно поне донякъде ..
.. всъщност като се замисля само с една..
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Разбирам се с учителите, но не сме си чак толкова близки. о_O Може би само в 7 клас с госпожата по английски, но вече не ми преподава за жалост. :/
mi g-jata po fize.Tq e na okolo 35 mai,ama poneje igraq voleybol v otbora na daskaloto i tq si govori s mene drugite dokato gi izpitva primerno![]()
![]()
ot kyde si?Първоначално написано от Dundy
![]()
Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg
София,ама смис от испанскатаПървоначално написано от AtlantidaLove
Разбира се, всичките ни бяха приятелчета
Освен ония, които тормозехме и не ги обичахме....
![]()
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Gospodina mi po istoria...la4ko Kostov.Toi e prosto unikale!!!Sutrin kato stane ne se pita "Koi sam az?" ami "Kakvo sam az?" Prostoe unikalen individ!!!Imame s nego poslednite dva 4asa i bseki pat ni puska![]()
![]()
![]()
НЕ...чак приятели....
ми може да се каже - учителката ми по английски например
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Най - добрата ми приятелка има навика да се сприятелява с учителите.
Аз не мога така. Учителят си е учител, може да разменим няколко думи след/преди часа, ама чак приятелство ...
Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.