Цитирай Първоначално написано от ef4etyYy
в даск класната премести едно момче до мен (КРЕТЕНА НА ДАСКАЛОТО НИ) изключително тъп,не спира да се мести,да плямпа ,ДА ПЕЕ ,и...да ме дразни мега мноу...постоянно я молих да го премести ма тя НЕ..че и ни вика : карате се като след 15годишен брак тъпа...с класната имам 20 часа седмично и през цялото това време ТОА тряаше да седи до мен ...един ден се прибрах в мн скапано настроение..и влязох в скайпа..имам един приятел когото наричам брат(мн ми е близък,мн се обичаме и сме повече от бфф ..НЕ сме гаджета(ходи с една моя бфф ) ) та той ме пита кфо ми е щот забеляза че ми е вкиснато...разказах му и той вика утре ше дойда да те видя...на следващия ден дойде със съответната приятелка и като съзря дразнителя му се нахвърли,блъсна го в стената и го фана за гушата...говореше му нещо 5 мин и после го избута чак до стаята ни и хлопна вратата (тфа стана в коридора)..момчето оттогава не ми е казало нито дума ( ) а сички други в класа ми ме гледаха някак странно и ме питаха защо съм му извикала БИЯЧИ... някои викат че тоа проблем съм можела да го оправа и сама (пробвах,без резултат)..въпроса ми е вие сами ли се справяте в такива ситуации или някой ви помага като на мен...

мерси на всички които прочетоха всичко
Не го прочетох и все пак отговора ми е че МАМА ми помага