Цитирай Първоначално написано от ef4etyYy
в даск класната премести едно момче до мен (КРЕТЕНА НА ДАСКАЛОТО НИ) изключително тъп,не спира да се мести,да плямпа ,ДА ПЕЕ ,и...да ме дразни мега мноу...постоянно я молих да го премести ма тя НЕ..че и ни вика : карате се като след 15годишен брак тъпа...с класната имам 20 часа седмично и през цялото това време ТОА тряаше да седи до мен ...един ден се прибрах в мн скапано настроение..и влязох в скайпа..имам един приятел когото наричам брат(мн ми е близък,мн се обичаме и сме повече от бфф ..НЕ сме гаджета(ходи с една моя бфф ) ) та той ме пита кфо ми е щот забеляза че ми е вкиснато...разказах му и той вика утре ше дойда да те видя...на следващия ден дойде със съответната приятелка и като съзря дразнителя му се нахвърли,блъсна го в стената и го фана за гушата...говореше му нещо 5 мин и после го избута чак до стаята ни и хлопна вратата (тфа стана в коридора)..момчето оттогава не ми е казало нито дума ( ) а сички други в класа ми ме гледаха някак странно и ме питаха защо съм му извикала БИЯЧИ... някои викат че тоа проблем съм можела да го оправа и сама (пробвах,без резултат)..въпроса ми е вие сами ли се справяте в такива ситуации или някой ви помага като на мен...

мерси на всички които прочетоха всичко
Аз винаги съм си решавала сама нещата,въпркеи че съм имала много момчета,които са искали да се справят те,а не аз.Не одобрявам боищата,просто съм по-спокойна натура и предпочитам да се оправям с думи...А иначе в този случай(твоя),когато си разказала на "брат си",не си можела да предполагаш как ще постъпи той(надявам се,че е станало така).Въпреки това обаче,когато е казал,че ще дойде е трябвало д аму кажеш без боища и такива неща.А за останалите от класа ти да не ти пука...