.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Какво да правя

моето скромно мнение е,че нямаш бъдеште с него,стави ги да бъдат щастливи двамата заедно и не им се пречкай

Супер фен
    За мен е недопустимо да се влюбя в гаджето на приятелка, както и да е, любовта не пита... не знам ние как можем да ти помогнем...
    nicolepcd

Просто си потърси друг...или се примири с мисълта,че няма да сте заедно.Не е единственото момче...ще си намериш друг с който ще си по-щастлива...стига да го поискаш.

И аз мисля така.Остави ги!Вдълбила си се прекалено много-4 месеца!По-добре излез с твоите приятелки и си намери друг!

...hate my nickname

Мега фен
    Град
    София
    Тцтцтц
    Еми как нема да си неэабележима като эалагаш само на това,че те бил виждал няколко пъти.Кат те кефи,ходи се эапоэнай с него.Няма да го каниш в леглото си,а само ще се эапоэнаете бе дееба..
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sladkata_bebz
    И аз мисля така.Остави ги!Вдълбила си се прекалено много-4 месеца!По-добре излез с твоите приятелки и си намери друг!
    Ихааааааааааааааааааааааа ааааааааааааа 4 месеца
    мале малееее
    [size=7][b][u]fosse cos

Забрави го! Остави го да си е щастлив с приятелката. Надали ще се получи нещо между вас. Съжелявам, че ти го казвам така, но според мен е така. НАмери си друг, който е свободен и не ходи с никоя от приятелките ти. Успех
    I know I should stop believing ... !

недей да зависиш от мнението на приятелките ти..изобщо не бива да се интересуваш от това какво ти казват те!! все пак ако се получи нещо между теб и това момче или което и да е било друго..ти ще си с него, а не те!! живота е твой и зависи само от теб..според мен не бива да си пропиляваш още времето в мислене за него..щом си има приятелка остави ги да са си заедно..има безброй много други момчета които сигурно умират да бъдат с теб!!

Цитирай Първоначално написано от Bu7cher
    Просто си потърси друг...или се примири с мисълта,че няма да сте заедно.Не е единственото момче...ще си намериш друг с който ще си по-щастлива...стига да го поискаш.
    Абсолютно вярно!

Голям фен
    Град
    Лондон
    Опитай се да намериш друго момче ,няма смисъл да се измъчваш за нещо ,което няма да се получи.И не се влияй от мнението на приятелки ,защото не те живеят живота ти .

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Хммм гаджето на приятелка от компанията....мииии не! А и както вече казаха 4 месеца са си доста пък и той човека си се е загаджил. Абе търси си нов и тва е.

Явно не ви е било писано. Не знам как може да продължаваш да мислиш за него, след като е с твоя приятелка... Просто го забрави..
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    Според мен мислиш като един пушач. Той си мисли че не може без цигари, но всъщност цигарите са на психическа основа. Просто навик, какво и на теб ти е станало навик да си мислиш постоянно за него. Няма смисъл да се занимаваш кажи малко момчета ли има около тебе?

П.С. Мъча да откажа цигарите и затуи се сетих да дам такъв пример.
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си