- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя
моето скромно мнение е,че нямаш бъдеште с него,стави ги да бъдат щастливи двамата заедно и не им се пречкай![]()
За мен е недопустимо да се влюбя в гаджето на приятелка, както и да е, любовта не пита... не знам ние как можем да ти помогнем...
nicolepcd
Просто си потърси друг...или се примири с мисълта,че няма да сте заедно.Не е единственото момче...ще си намериш друг с който ще си по-щастлива...стига да го поискаш.
Тцтцтц
Еми как нема да си неэабележима като эалагаш само на това,че те бил виждал няколко пъти.Кат те кефи,ходи се эапоэнай с него.Няма да го каниш в леглото си,а само ще се эапоэнаете бе дееба..
[size=7][b][u]fosse cos
Ихааааааааааааааааааааааа ааааааааааааа 4 месецаПървоначално написано от sladkata_bebz
мале малееее
[size=7][b][u]fosse cos
Забрави го! Остави го да си е щастлив с приятелката. Надали ще се получи нещо между вас. Съжелявам, че ти го казвам така, но според мен е така. НАмери си друг, който е свободен и не ходи с никоя от приятелките ти. Успех![]()
I know I should stop believing ... !
недей да зависиш от мнението на приятелките ти..изобщо не бива да се интересуваш от това какво ти казват те!! все пак ако се получи нещо между теб и това момче или което и да е било друго..ти ще си с него, а не те!! живота е твой и зависи само от теб..според мен не бива да си пропиляваш още времето в мислене за него..щом си има приятелка остави ги да са си заедно..има безброй много други момчета които сигурно умират да бъдат с теб!!![]()
Абсолютно вярно!Първоначално написано от Bu7cher
Хммм гаджето на приятелка от компанията....мииии не! А и както вече казаха 4 месеца са си доста пък и той човека си се е загаджил. Абе търси си нов и тва е.
Явно не ви е било писано. Не знам как може да продължаваш да мислиш за него, след като е с твоя приятелка... Просто го забрави..
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Според мен мислиш като един пушач. Той си мисли че не може без цигари, но всъщност цигарите са на психическа основа. Просто навик, какво и на теб ти е станало навик да си мислиш постоянно за него. Няма смисъл да се занимаваш кажи малко момчета ли има около тебе?
П.С. Мъча да откажа цигарите и затуи се сетих да дам такъв пример.
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!