.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Цитирай Първоначално написано от TooLittelTooLate
    Е то това, че го виждам всеки ден на даскало, не значи, че като го виня някъде другаде и не съм така , но това е друга тема.

ImmortalForever- И при мен е така. Винаги, когато реше, че имам напредък, че започвам да го забравям и той се появява и всичко започва от начало. А последния път беше на връх нова година. Таман реших, че всичко си отива на мястото и ще започна новата година добре. И той 30 минути след полунощ, идва и ми казва, колко ме обича и т.н. и аз двойно по-щастлива. След два дни ми изтърсва най-тъпата причина на света. И отново от начало... миля си, че след всеки следващ път боли повече и се чудя защо го правя, като знам какво ще стане?! И все пак, знам, че пак бих го направила, пак бих се върнала...

А казват, че НИЕ не знаем какво искаме.....

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Ами да ти кажа честно много истина има в думите ти...
    При мен се получи точно така със забравянето - в мисли как трябва да го забравя аз го превърнах в част от себе си... Все още не съм се отърсила от мисълта за него, а мина повече от година Не знам кога ще успея 0 може би когато намеря по-добър от него.

Колкото до вторият въпрос - факт е, че доста хора постъпват по този начин. Аз също го обмислях, но се отказах, защото не искам да наранявам невинни заради виновен...
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    Цитирай Първоначално написано от TooLittelTooLate
    Е то това, че го виждам всеки ден на даскало, не значи, че като го виня някъде другаде и не съм така , но това е друга тема.

ImmortalForever- И при мен е така. Винаги, когато реше, че имам напредък, че започвам да го забравям и той се появява и всичко започва от начало. А последния път беше на връх нова година. Таман реших, че всичко си отива на мястото и ще започна новата година добре. И той 30 минути след полунощ, идва и ми казва, колко ме обича и т.н. и аз двойно по-щастлива. След два дни ми изтърсва най-тъпата причина на света. И отново от начало... миля си, че след всеки следващ път боли повече и се чудя защо го правя, като знам какво ще стане?! И все пак, знам, че пак бих го направила, пак бих се върнала...
    А казват, че НИЕ не знаем какво искаме.....
    Е, много ясно. Винаги ние сме виновни за всичко...
    I know I should stop believing ... !

Цитирай Първоначално написано от PeopleAlwaysLeave
    Все още не съм се отърсила от мисълта за него, а мина повече от година
    Ето от такива времеви пространства ме е страх...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си