- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Главоблъсканица/За хората с мнение/
Обикновенно ги застъпвам. Трудно ми е...особено ако съм обичала..сякаш живота е свършил.Първоначално написано от ImmortalForever
Последната ми обич се отби от мен юни месец,а още не можем да приключим и все се търсим и все си казваме колко се обичаме...но не се събираме.
Преди това съм обичала вероятно първата си любов. Отне ми... 3 години някъде,не го виждах,а той растеше заедно с мен и се променяше
Промени се до толкова,че да не изглежда както преди...беше различен и не ме привличаше...не тръпнех както преди.
Други не съм обичала,за това нямам мнение. След като забравя Иво,ще споделя колко време ми е отнело,но още не се е случило.Винаги е по-специален за мен...
Да...никога не оставям сама,винаги си хващам някой за да ме "лекува" и "отвява"Първоначално написано от ImmortalForever
Самотата за мене е страшно нещо.
Понякога си хващам някой и след няколко дена се чудя защо забога съм с него...
Но...скоро не ми се е случвало.
Последните ми попадения винаги са били точни.
С Анастасиос изкарах 4 месеца и продължавам...мисля за Иво,но не сме се виждали. Когато съм с Тасос не мисля за Иво...по-скоро,когато ми липсва.
Когато бях с Иво на края на връзката му изневерих...да...затварях си очите и си представях,че ме люби Ивайло...![]()