- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- любима метъл група
е,вие сте...напишете любимата си метъл група![]()
Metallica, Pantera, Judas Priest, Iron Maiden, мързи ме да пишааа...
we give it all.
FMT
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Metallica ,Iron Maiden,Manowar ,Judas Priest ,Helloween i drugi
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
ЦоБ седят в центъра на музикалната ми вселена. Всичко останало се върти около тях.![]()
мнооого са
да кажем:
ЦоБ
Енсиферум
Мейдън
Death
Manowar,Black Sabbath,Judas Priest;Iron Maiden,Arch Enemy,Cradle of Filth,Pantera,Metallica,Black Label Society,Megadeth,Six Feet Under,Bullet For My Valentine,Slayer,HammerFall и т.н. наистина са много![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
She was divinity's creature
That kissed the cold mirrors
A Queen of Snows
Far beyond compare
Lips attuned to symmetry
Sought Her everywhere
Dark liqoured eyes
An Arabian nightmare...
Не знам. о.О Основно Nightwish, друг път Nevermore, сега Opeth.И още 10-15 групи... зависи какво ми се слуша в момента.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
lubimata miu e Lyriel te ne sa to4no metul su6to Therion i Nightwish zabravih Xandria
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Korpiklaani, Blind Guardian, Tarot... И квото ми дадат... Vader, Turisas, Finntroll, Hammerfall, Rammstein...
ми много са:
Manowar,Helloween,Judas Priest,Black Sabbath,Whitesnake(нищо че е рок) Slayer,Sepultura,Kreator,AC/DC,Pantera и др. ма ся ме мързи да пиша
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
Sonata Arctica, Hammerfall, Soilwork (на последните не знам дали мястото им е тук)
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
^тука си е..![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Linkin parking![]()
![]()
![]()
![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Първоначално написано от lsd43
![]()
Leaves Eyes i Lacuna Coil su6to sa mn hubavi..
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Леле как можах да забравя ЦОБ(Children of Bodom)!
Marilyn Manson
Bullet for my valentine
Avenged sevenfold
Korn
Otep
Rise against
тва са общо взето..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
ЛП са лекички,в ТХ се крие истината на блек метъла.
Та...сериозно,не знам,зависи какво ми се слуша в даден момент,но няяяколко варианта:Children of Bodom,Judas Priest,Pantera,Sepultura...ммм,Мейдън също,признавам си,че ме мързи да пиша още.![]()