- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Iskam da spodelq
Zdraveite na vsichki.Kato cqlo nqmam nqkakuv frapirasht problem,no iskam da spodelq (predpolagam malko shte mi olekne) i da mi dadete syvet kakvo vie bihte napravili.Kato cqlo si imam priqtel mesec i sedmica.Durja na nego strahotno momche,no....za tazi sedmica veche za 2ri put se skarahme.Neshtata vurvqha gladko dokato ne iznikna 1viq problem.Bivshata mu pisheshe razni sms-i i mu zvaneshe postoqnno.Nqmah nishto protiv znaeh che si govorqt ponqkoga no kato razbrah che prekalqva tq i se poluchi konfliktna situaciq mejdu nas.Kakto i da e sled tova ne pojelah 2-3 dena da se vijdam s nego za da pomislq.Kato se vidqhme sled tova beshe kato s promit mozuk.Vse edno ne beshe spal dni nared i beshe ujasno izmoren.Vidqh che metoda mi na razmisul e dal rezultat.No eto che i dneska se poluchi problem.Denq mi beshe mnogo hubav i shtastliv.Shtqh da izlizam s edni fr i reshih i nego da go povikam na razhodka s nas.Kato cqlo toi samo malcha prez cqloto vreme.Kogato doidohme vkushti na po-toplichko toi prosto mulcheshe.Pomuchih se da go predrazpoloja kum razgovor i razni takiva,pitah go ima li problemi a toi prosto mi otgovarqsh se da znam. Chesno kazano tova me poburka i reshih da sedna na kompa i prosto da igraq Heroes bez da go pogledna.Sled tova toi prosto stana i si trugna...V Skype dopulnitelno se skarahme.V nqkoi otnosheniq bqh drebvana zashtoto 1 vid zapochnah drazgata,no lichno az kolkoto i da mi e sduhano otgovarqm na horata kakvo mi ima.Za momenta uspqh da se oturva ot nego v Skype.Predpolagam che nqma da pojelaq v blizkite dni da go vidq.Emi kato cqlo tova e vyv vyzmojno nai-kratki linii spodeleno.Blagodaria na tezi koito sa procheli temata i shte dadut mnenie i suvet.Izvinqvam se za latinicata,no komputara mi ima problemi.
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/