.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Любов..

Любов..

Привет!Отскоро си имам гадже,но за него съм 1-та.Това ме притеснява,защото от мен най много зависи как ще се отнася със следващите си приятелки.Проблемът,е че неможе да се целува с език мен не ме притеснява той е готов кажете как да подходя в тази връзка?

бе земете са наебете ... да го подготвиш и за др те си връзки да знае как ..

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    Ти затова ли си с него да го подготвяш за следващите му връзки? Правете това което ви се отдава и да не обръщате много внимание. Всеки си е имал първа и първи път.
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Град
    Дълбините на канала :D
    не.наистина ми писна...ще си срежа вените!

Голям фен
    Град
    Лондон
    ужас

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Аз невиждам нищо смешно ! Права си е да се притеснява.. та нали на това което ще го научи ... ще използва той занапред или поне в следващата си връзка ... примерно ! Пък и ти не се притеснявай .. всичко си идва на място .... бъди себе си и му дай старта.

Град
    Враца
    Е, ми супер... Ще го научиш да се целува така, както искаш теб да те целуват Супер яко, баце
    еlsy

emi tova ne e lp6o pone znae6 4e si mu p1rvata

Цитирай Първоначално написано от suunnseT
    Аз невиждам нищо смешно ! Права си е да се притеснява.. та нали на това което ще го научи ... ще използва той занапред или поне в следващата си връзка ... примерно ! Пък и ти не се притеснявай .. всичко си идва на място .... бъди себе си и му дай старта.
    +21

Град
    Skenderland
    Тц,тц!Ами научи го да се "целува с език" (не знам колко умело се справя без език) и го пускай на стадото,което точи лиги за него!
    Вие на колко сте?!
    12 години са ви много!12-годишните сега се млешят каото за златен медал на Олимпиада!
    Ти с колко си била,че да си толкова умела?!
    Сърцето има разумни методи,неведоми на разума!

Град
    Е там...

Re: Любов..

Цитирай Първоначално написано от macegirl
    Привет!Отскоро си имам гадже,но за него съм 1-та.Това ме притеснява,защото от мен най много зависи как ще се отнася със следващите си приятелки.Проблемът,е че неможе да се целува с език мен не ме притеснява той е готов кажете как да подходя в тази връзка?
    то май и той ти е първия?!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от suunnseT
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    *Някъде ..В..Бургас *
    апф.. не се притеснявайте.То няма точна формула за целуването както всички знаем.Когато дойде момента ще те целуне по-хубаво от колкото искаш и си очаквала!
    Не ме интересува какво казва светът за теб ,
    не ме интересува ,че не те харесват ,
    явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !

Град
    Destanation unknown ((:
    Я .. колко готови за помощ хора имало в тоя форум Първо .. да ви кажа, че не е смешно , това което е казала, че ... от нея зависи как ще се отнася към следващите си приятелки . Била съм първата ... и после наистина много гадно се почувствах като получих смс : " Заради теб станах женомразец бля бля " ... Вярно , малко преувеличено , но все пак ... Та .. мисълта ми беше , че наистина зависи много от нея това как ще се отнася към останалите . Но .. нали все пак трябва да се правим на интересни..

Как ще се държи с бъдещите си приятелки, зависи само и единствено от него.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Благодаря Ви за съветите наистина са от полза !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си