.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Hybrid View

когато сте бесни...

не съм сигурна дали това е мястото на тази тема но просто нз къде другаде да я сложа... искам да ви попитам когато имате лош ден и приятелите ви изнервят много...мислите си че вс днес са се наговорили срещу вас и като се приберете във вас и ваще ви се изребчат и просто имате чувството че ще почнете да си удряте главата в стената...какво правите? какво ви успокоява...? мен само рока...а вас? (просто ми е любопитно да опитам нещо друго.. пък и обичам да научавам нови неща )
    All you need is love =]

Град
    София
    Сядам, качвам краката на масата и се чудя 'що ми е бил такъв деня.
    Don't tell me what I can or can't do !

Мега фен
    обикновено си намирам на кого да повикам малко... ноо тъй като другите не са длъжни да ме търпят пък и не ми помага особени викането (само се изнервям още повече), изключвам всички телефони и глупости и казвам да не ми влиза никой в стаята щото ще спя и... тука вече зависи. понякога наистина заспивам, друг път си пускам музика или пък се ровя в някои сайт или пък си чета нещо...абе сякви занимания, които обаче върша САМА. в тия моменти нямам грам желание някой да ми е на главата
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

отивам във фитнеса и бъхтя боксовия чувал докато остана без сила
    няколко маймуни сме на клона, не се чудете що така пишем.

Започвам да удрям един шкаф но след няколко години топалки дървото дебело няколко см. се сцепи и наще ми се скараха и сега си търся нещо ново да налагам. Ако има желаещи да кажат , от София съм.

Супер фен
    Град
    Своге
    Оффф... в ник'ви филми не се вкарвам!Нерви,нерви-ок сичко минава.Всеки случай не размятам,троша и удрям всичко,което видя и т.н.Е сега,ако найстина съм ядосана на нещо и някой келеш ме нерви още толко,скачам и не ми пука...

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Пускам музиката додупка..и кисна пред компа (има случай в които обикалям стаята ) музиката предимно ме успокоява

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Абсолютно нищо!Сядам и цикла някаде известно време до като се успокоя малко!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    slagam si sly6alkite i sl myzika
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    аз пък сядам си на леглото и почвам да нервнича с единия крак и стоя и го гледам как подскача и така докато се поуспокоя малко а ако съм мн ядосана почвам да удрям нещо: обикновенно възглавници че са по меки и не ме заболяват ръцете...
    а ако не е студено навън...или стоя на терасата или на площадката на етажа...ама в всеки случай предпочитам да съм сама

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    замислям се дали някъде вината не е в мен, че се е получило така..пък понякога просто имам адски гадни дни,които започват от сутрента и до вечерта вече искам да се самоубия.. тогава просто слушам музика или лягам и заспивам за да отмине ужасния ден
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

като ми е криво лягам да спа и като се събудя и като хапна нещо ми се оправя настроението

Повече от фен Аватара на Valhala
    Ем...по различни начини - изкарвам си го на някой,слушам музика,спя...А в последно време изкарвам кучето на разходка и от тва хубаво топличко време ми минава
    Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...

I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...

Мъж съм бе...тъп народ Това,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...

Повече от фен Аватара на smeshnik
    Град
    Столицата
    Цитирай Първоначално написано от Glorious
    Започвам да удрям един шкаф но след няколко години топалки дървото дебело няколко см. се сцепи и наще ми се скараха и сега си търся нещо ново да налагам. Ако има желаещи да кажат , от София съм.
    айде
    Този който не пада, не се изправя.

Град
    Варна
    Принципно не се ядосвам на хора, незаслужаващи вниманието ми.
    А когато съм мега изнервена, винаги успявам да намеря възможно най-незаслужаващият гнева ми човек, и да си го изкарам на него.
    Също излизам навън и слушам музика, или си стоя в стаята и скачам по леглото/пребивам възглавниците

Отивам си в стаята,взимам си въжето ии скачам докато не остана без дъх. После съм свежа като краставичка

Аз като имам такива случай усилвам subwoofera в къщи на MAAXX и пускам някоя чалга.Освен че изнервям наще (и им го връщам) съседа идва по някое време да се развика кво ставало и се поскараме малко.Ама иначе една "мини" дискотека в къщи ми оправя настроението.

Град
    on the beach
    Аве, jambo от bs, защо чалга ве пич! Аз като пусна метъла и като започна да пея, т.е. да се дера, всякви ядове заминават. Целта на занятието е да изкарам гнева без да се навикам на някого и после да съжалявам за това.
    Поръчал съм си боксова куша, ама от по големите и ще мога да си блъскам в къщи до сто и едно и обратно.

чесно ли? добре ся щи кажа... пускам си на ork. Kristali- baby обожавам тази песен!!! винаги ме успокоява... мисля си само за думичките и си я пея и забравям всичко
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

обикновено си го изкарвам на секи който ми се изпречи на пътя ..или плача така ми минава ;]
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Град
    Враца
    Почти всеки ден ми е някфо такова вече.. Ту в училище някой ме изнерви, ту в нас.. Най-често се заяждам с който ми попадне.. Обикновено се завирам в банята и рева.. Не минава съвсем, ама ми става по-добре.. На 1-2 пъти се случи кат си бях на село и така се бях изнервила, че излязох от нас и напрайх няколко кроса из поляните.. Действа..

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Град
    In the middle of Nowhere
    Пускам черно до дупка и баса до край и след 5 минути бабата отдолу е пред варата и се скарвам с нея и така си изкарвам целия яд
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Изкарвам си яда на нещо, почвам да правя нещо енергично,а когато съм навън обикновенно ритам нещо или някого или тряскам врати абе изобщо аз съм голяма нервачка и редовно ми се случва да съм бясна така че просто започвам да правя нещо от което няма да мисля какво се е случило
    One Tree Hill..Forever...Naley..!!!

Сядам на компа и почвам да слушам музика

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си