- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- той е по-малък от мен
Da ne ti puka ot 4ujdoto mnenie ! Ako ti e hubawo s nego si budete zaednoWajnoto e na akul da ne e mn po maluk ot tebe ;]]
Aaaa iskam da otbeleja 4e toku6to pro4etoh za edna deto e na 16 i e "wlubena" w 44 godi6en...powqrwai nqma problem 4e e po maluk![]()
![]()
Има значение ти на колко си и той на колко е.
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Много завси от това с колко е по-малък.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Зависи колко е по-малък,макар,4е всяка такава разлика се усеща.За мене тия връзки са ми някак странни,не ме привлича мисълта момчето да е по-малко,защото няма да се почувствам добре,ами като някоя бавачка................абе винаги си личат тези разлики,поне на този етап.
Хах, за една от стария ми клас се говори, че ходи с 42 годишенПървоначално написано от Incubus793
![]()
Ако е 1-2 години макс по-малък не би трябвало да ти е проблем.Особено ако искаш да си с него : )
Stay up all night with the stars *
Проблемът е че косата ти ще стане зелена,а след време ще започна да окапва...щом се харесвате взимайте се годините нямат значениеПървоначално написано от JANETKA
![]()
Първоначално написано от LovelyGirl
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Ей гуй наПървоначално написано от PeopleAlwaysLeave
Като се харесвате и обичате не виждам проблем
![]()
Get what you can and never get back
Дам така преди няколко седмици приключих такава връзка точно поради този факт...Зависи колко е по-малък,макар,4е всяка такава разлика се усеща.За мене тия връзки са ми някак странни,не ме привлича мисълта момчето да е по-малко,защото няма да се почувствам добре,ами като някоя бавачка................абе винаги си личат тези разлики,поне на този етап.![]()
"Колкото повече, толкова повече..!"
аз съм 1 година по-малък (аз 17 тя 18 )абсолютно никакви различия по отношение на държание..неми е бавачка,както някой каза..ха ха мисля даже че изглеждам поо-голям от нея,което пък никакво значение няма..налии се обичамеее
![]()
love me
Az vinagi sum si padala po po-malki mom4eta,i ne vijdam da ima problem v razlikata -mesec,godina,dori dve.Biv6iq mi priqtel be6e s godina po-maluk,a nastoq6tiq s edin mesec!
последните ми 2 приятелки бяха все по-големи от мен...ти може да си над 20 ама като се държиш все едно си на 14
Of macko q se stegniti s horata li 6te hodi6 ili s mom4eto ako te kefi mnqsno 4e 6te se vzemete p1k ako v posledstvie os1znae6 4e e de4ko ... p1tq i tva e btw az s16to hodq s po mal1k i super malko hora znaqt vsi4ki si mislqt 4e e po golqm ot men .Nali znae6 vajnoto e da ne ti puka!
Is everybody going crazy?!?
НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ВЪЗРАСТТА..ВАЖНОТО Е ДА СЕ ОБИЧАТЕ !!!! ;]]
Какво като е по-малък? Важното е да се отнася добре с теб и да има мозък в главата си.
Слушам тежка музика, за да ми е леко на душата!
Зависи колко по-малък,но ако е нещо като 1-2 години не смятам,че е проблем..
И тигана е малък но му е голяма дръжкатаПървоначално написано от JANETKA
![]()
Сговорна дружина планина повдига
Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com
Този въпрос си го задай на себе си . "Дали е проблем за мене да излизам с по-малък" . Да не те вълнува кой кво мисли и ти говори зад гърба.
За любовта няма граници.
Първоначално написано от proFloras
![]()
![]()
![]()
Излишно е да питаш. Какво те интересува чуждото мнение?!
Ако на теб ти харесва давай ... Пък и ако не е много голяма разликата не мисля че ще е проблем за някой...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Това е въпрос на лична гледна точка. Ако това момче ти харесва и се чувстваш добре с него - какво значение има на колко години е! Той може да е на 50 и пак да се държи като 5-годишен , а може и да е на 14 и да се държи като зрял човек.
Най-важното е как ти самата си усещаш нещата.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."