- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- той е по-малък от мен
Аз съм на 25, приятелката ми е на 30. Изглежда, добре... харесваме се... обичаме се... и това не го мислим много много... така, че не трябва да е проблем.
Годините Нямат значение!Важно е какво има в главата и има ли с какво да ти привлича вниманието докато сте заедно!Не тряа да е само секс...!Тряа да ти е приятно с него и когато излизаш!Аз съм ходил и с 5-6 години по-големи момичета от мене...и честно казано - нищо хубаво не съм видял в тях!Затова избрах момиче, което е колкото мен на години... но.. пък тя ми разбива сърцето БРУТАЛНО в момента!
Важното е да ти е готино....и както повечето хора казват - ГЛЕДАЙ ПЪРВО СЕБЕ СИ!
Прецени си дали си заслужава и... ако наистина е така... - ДАВАЙ!ТВОЙ Е!
ко ти пъка... хората са казали вземи си кака да те отрака![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
зависи на колко сте и каква е разликата...![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Аз един път ходих с едно момче което беше по-малък от мен с 2 години.Беше пълна катастрофа.
Е за теб не знам. Аз не бих излизала с по-малък, но пък всеки си има разбиранияНо и тя, любовта не пита много много.
Бая хора са попитали в тая тема на колко години си ти и момчето ...тоест можеше да ни кажеш колко е разликата,но както и да е
Това си е въпрос на лично мнение и гледна точка,за мен например ако е 1-2 години няма проблем ,ама повече ддз...Ако се и интересуваш особено от хорското мнение значи за теб може да е проблем
Е гледай да има 18, щото иначе от мама трябва да искаш съгласие :РПървоначално написано от JANETKA
Пък и да не се окаже че с майка му сте наборки..
Иначе проблем няма де.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Kaji na kolko ste godini ?
Is everybody going crazy?!?
не няма проблем,защото познавам много хора,чиито гаджета са по-малки от тях дори баба ми е по-голяма от дядо ми с 1 година,брата на дядо ми е по-малък от съпръгата си с 2 години,а третият им брат е по-,алък от съпръгата си с 9 години.
С тебе леко съм жестока,
просто аз съм скъпа стока-
няма да ме притежаваш!
Сори,сладък,сам оставаш!
и аз така не знам защо просто си мисля, че ще изглеждам тъпоПървоначално написано от LovelyGirl
![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Shto ne precenish sama?Za edni shte e problem za drugio ne-v kraina smetka e vajno ti kak se chyuvtavsh!![]()
Няма проблем ! Не се притеснявай...Първоначално написано от mynichka
![]()
Зависи от това на колко сте години...една от най-добрите ми фр тръгна с осмокласник (тя е 9кл).Беше пълен провал.Отначало всичко беше ок,докато пишлемето не я заряза на втората седмица заради друга,а й казвах да не се занимава с по-малки от нея,особено ако е осмокласник,всички знаем колко са ''умни'' и ''зрели''
Зависи от много неща - как ще се чувстваш с него, колко е по-малък от теб и т.н., но според мен не е проблем ; )
Stay up all night with the stars *
Първоначално написано от LovelyGirl
Според мен до 3 години разлика е приемливо, но иначе съм съгласен няма никакво значение разликата важно е това между вас.
Аз напълно смятам, 4е няма проблем, за6тото най-добрите ми приятели ходят ве4е от много време и са си много щастливи и не им пука за годините.. тя е 91 а той 94 и сичко си е наред.. и въпреки, че е с три год. по-малък връзката им си е много зряла и просто 6те ти кажа че си зависи много от човека.. ако тъпо пишлеме вече е друго
Ако за теб е проблем , може и да е проблем , но ако на теб не ти пречи , няма никакъв проблем![]()
кви са тия глупави въпроси АКО ГО ХАРЕСВАШ И ТИ Е ГОТ С НЕГО що да е проблем познавам момчета по малки от мен на които моите връстици немогат да им стъпнат на малкия им пръст![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Ами ако ти си 9-10 клас, а той 6-7 не е много хубаво, но щом се харесвате няма проблем..Примерно 1 до макс 2 години по-малък става амаа не повече![]()
то тфа с годините е много относително...аз познавам и такива дет на 20 са пак пълни лапета така че не мисля че годините са проблем...той може да е и лапе на 30 год и да си играе на видео игрички или да е на 15 и да е спр забавен и мил![]()