.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Град
    isperih

Oт любов към друго!!!

Добър вечер.
    Темата не е много тежка, тъй като няма нищо драматично или банално.С приятелката ми ходим от около година и 5 месеца, но още не сме правили секс.Знаем само, че и двамата се обичаме до полуда, дори тя е правила доста неща за мен( жертви така да се каже), противопостави се на семейството и близките си заради мен и има само мен в живота си като верен приятел, както и любовта на живота!Именно се влюбих в нея, защото виждах бляскащите й очи, когато ме гледаше и привързването й към мен, както никое друго момиче.Не сме спали, защото чакаме удобния момент, в който и двамата да сме готови напълно и да го искаме.В последно обаче разговорите ни водят винаги до секс, обяснявам й различни глупости, каквито на други момичета не бих обяснил никога, както и за личния си сексуален живот.Тя не се притеснява въобще да говори на тази тема, даже по-чсто тя отваря подобни приказки.Говорим, но не съм й казвал "хайде да спим", но мисля все пак, че и тя го иска вече.Чувствам се като в 6 клас, когато постоянно говорехме за секс с приятелите и чукища.Да подчертая, че тя е девствена и дали може да е заинтересована вече от полов контакт или разговорите са безплодни.Как мислите?

толкова ли е трудно да поговориш с нея по тази тема и да я попиташ дали е готова
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    Враца
    Тя на колко е?

Град
    бълХаристан
    аз те съветвам да действаш, щото после ще съжаляваш

тва с очите и жертвите и аз съм го виждал, всичко е много хубаво, но ако нещо не се получи накрая ще съжаляваш за много неща които не си правил с нея. секс основно. аз лично съжалявам че не скачахме с бънджи и още куп други неща, защото мислих че ще имаме много време занапред да ги правим, но нямаше... съжалявам че и секс не правихме много.
    представям си колко ще съжаляваш, затва действай!

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    толкова ли е трудно да поговориш с нея по тази тема и да я попиташ дали е готова

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Докажи и че си мъж и не те е страх от секса с нея. Докажи и че може да разчита на теб, още повече щом е девствена

Сега имаш страхотен момент да закрепите стабилно връзката си - пропуснеш ли го обаче си out of the game.

Надявам се няма нужда да ти обяснявам защо.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    somewhere over the rainbow
    Важна стъпка.Не можеш да си сигурен,освен ако не я питаш.Все пак това е нещо доста лично и за двамата,трябва да го решите заедно.Важното е да уважиш нейното решение,каквото и да е то.Сигурна съм,че ако не притискате нещата,ще имате подходящия омент,който чакате.

Град
    между две женски бедра....
    момичето я сърби пържолата яко, а да не говорим за тебе тва са 17 месеца

Защо например не почнеш внимателно като сте у вас или у тях и като се натискате там ала бала,тогава да я попиташ дали иска да продължите и така.Вие основните разговори сте ги повели според мен.
    Но бъди нежен и внимателен,макар че съм сигурна,че ще бъдеш от начина,по който говориш за нея
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Сам казваш,че сте близки,че любовта ви е преминала през различни премеждия...щом имате толкова силна и не бих казала краткотрайна връзка,защо не говорите открито по тази тема...Какво очакваш от нас,съвет?О,да,но не смяташ ли,че ти си я познаваш най-добре!Кажи и без да се притесняваш,човешко е и е съвсем нормално!

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Защо например не почнеш внимателно като сте у вас или у тях и като се натискате там ала бала,тогава да я попиташ дали иска да продължите и така.Вие основните разговори сте ги повели според мен.
    Но бъди нежен и внимателен,макар че съм сигурна,че ще бъдеш от начина,по който говориш за нея
    Така смятам , че ще е най-нормално И на нея би и било едва ли не най-спокойно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си