.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Първа среща

Здравейте, искам да ви помоля за съвет. Утре ще излизам на първа среща с едно момче, ще ходим в парка ( не се смейте) Идеята е, че не знам какво да си облека. Принципно проблемът при мен е, че на моменти се обличам доста различно: ако един ден човек може да ме види с елегантни обувки (е сега ботички) с токове, малка чантичка, блузка с деколте, сребърни бижута и тн, на др ден може да ме види с Графити или кецове, с гривна с шипове и малко по-метълски вид (не мноооого де )
    Тааа въпроса ми е след като ходим в парка какво да си облека?
    Ако животът ти поднесе лимони, направи си лимонада!

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Облечи се така, както по принцип си се обличаш няма смисъл да заблуждаваш момчето

Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Облечи се така, както по принцип си се обличаш няма смисъл да заблуждаваш момчето

Супер фен
    Не мисля, че много ще му пука с какво си облечена
    Квото ти е удобно...
    nicolepcd

Идеята е, че аз не искам да го заблуждавам, просто се обличам по 2 коренно различни начина и се чудя кой е по- подходящ. А и момчето е доста по-високо от мен и пак ако съм с токчета ще има огромна разлика де, ама ддз.
    А аз си се чувствам удобно във всичките си дрехи почти, просто ми се искаше да чуя мнение.

Град
    Дълбините на канала :D
    Баси позьорката

Голям фен
    Град
    Лондон
    Бъди естествена -такава каквато си си ,и се дръж така

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Баси позьорката
    +1

Град
    Destanation unknown ((:
    Според мене пък е крайно време да си имаш свой собствен стил .. или токчета , или метълски дрешки ... това е !

Та по темата : облечи нещо с което ще се чувстваш привлекателна и едновременно с това ще ти е удобно

Град
    На изток от рая
    Що не вземеш да идеш гола,а?
    Така най-много ше му харесаш

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Ми той едва ли излиза с дрехите и бижутата ти така че какво значение има?!?!
    Моя съвет е -Обличай се повечко,защото ще замръзнеш,особенно на разходка в парка.

Мисля, че момчето ще обърне внимание на характера ти, а не на дрешките ти - ако не му е за единия секс или пък е някое тъпо парче...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

с пеньоара на баба ти и цървулите на дядо ти

Е, ако ида гола, знам че мноого ще му харесам ама да не си навличаме бронхопневмонии и тн

Иначе знам, че той не излиза с дрехите или бижутата ми, просто се чудех, идеята е че в парка няма да е мн топло и тн а ми се искаше токчета да си сложа, защото той е доста висок. мерси за отговорите ви.

еми според мен нетрябва да си облечена нито метълски, нито с токчета и т.н. Щом ще ходите в парка са ти достатъчни едни дънки и сладка блузка....Е ест да не са като "за вкъщи"....

ОМГ ОМГ ОМГ ... 1-во не мисля че си позьорка .. но закакво са тези .. облечи се както ти е кеф пък той ако те хареса като човек няма да гледа много дрехите освен ако не е кретен А и кубинките Графити са си много сладурски биха отивали и с малко по такива дрехи

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Според мене пък е крайно време да си имаш свой собствен стил .. или токчета , или метълски дрешки ... това е !

Та по темата : облечи нещо с което ще се чувстваш привлекателна и едновременно с това ще ти е удобно
    +1

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Ами отиди с каквото ти харесва.Няма такова нещо като две неща едновременно=> нямаш стил,а и няма да имаш скоро,докато не престанеш да се двоумиш толкоз.Ами сложи си там деколтето щом ти е кеф,сложи един шал,яке,дънки,токчета и така.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Цитирай Първоначално написано от silky92
    Бъди естествена -такава каквато си си ,и се дръж така
    +1

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    съблечи * вместо "Облечи" и "обличаш"
    Am I invisible because you ignore me?

Град
    Е там...

Re: Първа среща

Цитирай Първоначално написано от plu6ena
    Здравейте, искам да ви помоля за съвет. Утре ще излизам на първа среща с едно момче, ще ходим в парка ( не се смейте) Идеята е, че не знам какво да си облека. Принципно проблемът при мен е, че на моменти се обличам доста различно: ако един ден човек може да ме види с елегантни обувки (е сега ботички) с токове, малка чантичка, блузка с деколте, сребърни бижута и тн, на др ден може да ме види с Графити или кецове, с гривна с шипове и малко по-метълски вид (не мноооого де )
    Тааа въпроса ми е след като ходим в парка какво да си облека?
    БЪДИ МЕТЪЛКА:П

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си